Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Ziraat Odası’ndan başarıya ödül

Kandıra Ziraat Odası, “Kadın Çiftçiler Yarışıyor” yarışmasında Kandıra’yı temsil ederek üçüncü olan Nagihan Bertan’a küçük altın hediye etti.

26 Mart 2013 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.028 kez okunmuştur

Ziraat Odası’ndan başarıya ödül
Ziraat Odası’ndan başarıya ödül
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İl Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Kadın Çiftçiler Yarıyor’ yarışmasında Kandıra’yı başarılı bir şekilde temsil ederek üçüncü olan Nagihan Bertan’a Kandıra Ziraat Odası Yönetim Kurulu tarafından altın hediye edildi. BERTAN ÜÇÜNCÜ OLDU Hediyesini veren Kandıra Ziraat Odası Başkanı Kemalettin Er, memnuniyetini şu ifadelerle dile getirdi; “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Kocaeli’nde Kandıra’yı en güzel bir şekilde temsil eden ve 12 yarışmacının içinde üçüncü olan Akçaova Köyü’nden Nagihan Bertan’ı Kandıra Ziraat Odası olarak ödüllendirmek istedik. Yarışma sonrasında çok değerli Eğercili Köyü Muhtarımız Muhammer Özmenek’i kaybetmemiz sonrasında bu etkinliği bugüne erteledik.
TEŞEKKÜR ETTİ Kandıralı çiftçilerimiz Kocaeli’den her zaman bir adım önde olduğunu her yarışmada göstermiştir. Bu konuda emeği geçen Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde görev yapan ziraat mühendisleri Tülay Altınkaya, Nergis Saatçioğlu, Tuğba Mutlu ve Kandıra’yı Kocaeli’nde üçüncü olarak temsil eden Nagihan Bertan’a huzurunuzda teşekkür ederim.” FİZİKSEL ENGELLİ Akçaova Köyü’nde çiftçilikle geçimini sağlayan, anne ve babasını kaybetmesinin ardından tüm yükleri kardeşi ile birlikte sırtlayan Nagihan Bertan, Kocaeli’nde Kandıra’yı üçüncü olarak temsil etmesinin ardından şunları söyledi: “Öncelikle köy muhtarımız Remzi Yüce’ye beni bu yarışmaya önerdiği için teşekkür ederim. Fiziksel engelliyim. Annem ve babamı yıllar önce kaybettim. BENİ DUYGULANDIRDI Kardeşim eğitimini tamamlaması için büyük gayret sarf ettim. Şu an Kocaeli Tıp Merkezi’nde sağlık memuru olarak çalışıyor. Geçimimizi doğduğum günden bugüne kadar çiftçilikle sürdürüyoruz. Böyle bir yarışmada üçüncü olmam beni oldukça duygulandırdı. Bizlere katkı sunan ziraat mühendislerine ve bizlere böyle bir törenle hediyeyle onurlandıran Ziraat Odası’na teşekkür ediyorum.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑