Kandıra İlçe Nüfus Müdürü Dursun Kaya Bıyıkçı, yaş haddi ile 42 yıllık görevini tamamlayarak emekli oldu. Samimiyeti ve özverisiyle herkesin gönlünde özel bir yer edindi.
Kandıra İlçe Nüfus Müdürü Dursun Kaya Bıyıkçı, 42 yıllık meslek hayatını, yaş haddi nedeniyle doğum gününde emekli olarak noktaladı. 20 yılı aşkın süredir ilçemize hizmet veren Bıyıkçı, görev süresi boyunca örnek bir yönetici ve güvenilir bir arkadaş olarak tanındı.
Samimiyeti ve Özverisiyle Hatırlanacak
Bıyıkçı, sıcak sohbetleri, samimiyeti ve özverili çalışmalarıyla çalışanlarının ve vatandaşların gönlünde özel bir yer edindi. Kandıra halkı, hizmetleri boyunca gösterdiği gayret ve özveri için kendisine teşekkürlerini iletti.
Doğum Günü ve Emeklilik Aynı Gün
Yaş haddi ile emekli olan Müdür Bıyıkçı, doğum gününde hem yeni yaşını hem de meslek hayatındaki bu özel dönemi kutladı. Çalışma arkadaşları ve ilçe halkı, kendisine sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diledi.
Kandıra Sizi Unutmayacak
Kandıra halkı, Dursun Kaya Bıyıkçı’nın samimi ve özverili hizmetlerini her zaman hatırlayacak. İlçe müdürümüz, ilçemiz için önemli bir değer olarak hafızalarda kalacak.