Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Zabıta, okul kantinlerini denetledi

Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçedeki okul kantinlerinde genel temizlik ve sağlıklı gıda maddesi satışı konusunda hijyen denetimi yaptı.

6 Ekim 2017 Saat: 14:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.213 kez okunmuştur

Zabıta, okul kantinlerini denetledi
Zabıta, okul kantinlerini denetledi

Kandıra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin sağlığını tehdit edecek unsurların oluşmasını önlemek amacıyla ilçedeki okul kantinlerini mercek altına aldı. Ekipler Yavuz Sonat Güzel Mesleki Anadolu Lisesi , Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu, Akçakoca İlkokulu, Kaymaz İlkokulu, Kandıra Anadolu Lisesi, Kandıra İmam Hatip Kız Lisesi, Kandıra Anadolu  İmam Hatip Lisesi ve Bozburun İlkokulu’nun kantinlerinde bulunan gıda maddelerini tek tek inceleyerek denetimlerini gerçekleştirdi.

KANTİNLER TEMİZ

Zabıta ekiplerinin yaptığı denetimlerde gıda maddelerinin son tüketim tarihleri ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Belirli periyotlar halinde denetimlerin aralıksız sürdürüldüğünü belirten ekipler, denetimlerde ciddi bir sorunla karşılaşmadıklarını ifade etti. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Halk sağlığı ve özellikle çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı gelişimleri için, denetimlerimize eğitim kurumlarını da dahil ettik. Okul kantinlerindeki kontrollerimizle geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmaya, çocuklara ve işletmecilere doğru, bilinçli tüketim alışkanlıkları kazandırmaya çalışıyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑