Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Yollar yapıldı; vatandaş yetkililerle tartıştı

Uzun zamandır yollarının asfalt olmasını bekleyen Orhan Mahallesi sakinleri, asfaltın evlerden 20 cm yüksekte olmasına sinirlendi, yetkililerle tartıştı. Vatandaşı ikna edemeyen yetkililer ise asfalt çalışmalarını yarım bıraktı.

31 Ekim 2013 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.730 kez okunmuştur

Yollar yapıldı; vatandaş yetkililerle tartıştı
Yollar yapıldı; vatandaş yetkililerle tartıştı

Kandıra Orhan Mahallesi’nin bozuk yolları nedeniyle isyan eden vatandaşların sesini geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberle duyurmuştuk. Haberimizin ardından yetkililer asfalt çalışmalarına başladı. Hunlar Caddesi üzerinde bulunan çukur alan 10 cm boyunda asfalt öncesi atılan malzemeyle kaplandı. Bir de üzerine 10 cm asfalt kaplanacağını öğrenen vatandaşlar çileden çıktı. Asfaltın evlerin 20 cm üzerinde olmasına sinirlenen mahalle sakinleri yetkililerle tartıştı. Yetkililer ise vatandaşı ikna edemeyince asfalt çalışmaları yine yarım bırakıldı.
İZİN VERMİYORUZ Mahalle sakinlerinden Fahrettin Arı; “Yollarımız 2 yılı aşkın süredir bozuktu. Şimdi yapılıyor diye sevinirken yetkililerin planıyla mahvolduk. Evler asfaltın 20 cm altında kaldı. Yağmur yağdığında bu caddeyi sel götürüyor. Bu şekilde asfalt yapılırsa her yağmur yağdığında evler sular altında kalacak. Yetkililerin umurunda bile değil. Mahalle halkı olarak bu şekilde asfalt yapılmasına izin vermiyoruz” dedi. Yetkililer ise vatandaşı ikna edemeyince malzemeyi toplama kararı aldı. Asfalt çalışmalarına yolun durumu değerlendirilerek ve yağmur suyu hattı yapılarak devam edilecek.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑