Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Yolcubal’dan Kandıra CHP’ye ziyaret

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya G. Yolcubal ve beraberindekiler, Kandıra ilçe başkanlığını ve kadın kollarını ziyaret etti.

9 Ekim 2014 Saat: 15:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.832 kez okunmuştur

Yolcubal’dan Kandıra CHP’ye ziyaret
Yolcubal’dan Kandıra CHP’ye ziyaret
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Atalay’ın geçtiğimiz ay istifa etmesi üzerine yerine atanan Hülya G. Yolcubal, önceki gün CHP Kandıra İlçe Örgütü’nü ziyaret ederek İlçe Başkanı Recep Şenol ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Bayrakdar ile bir araya geldi. Ziyaret esnasında ilçe yönetiminden Volkan Bulgurcu, Mehmet Erim ve Birten Kaya, kadın kolları yönetiminden Ayşe Kardaş, Huriye Yılmaz, Filiz Ay ve Nagihan Çakır da hazır bulundu.
İSTİŞARE YAPILDI İlçe Başkanı Recep Şenol ve kadın kolları yönetimiyle parti binasında bir araya gelen Yolcubal, Kandıra örgütüyle tanışma ve kaynaşma fırsatı buldu. Sıcak ve samimi geçen sohbette gündem genel seçimlerdi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Bayrakdar, karşılıklı yapılan istişarelerin ardından yapmış oldukları çalışmalar hakkında hazırladıkları raporu Yolcubal’a teslim etti. Yolcubal, ilçe kadın kollarının çalışmalarını başarılı bulduğunu belirterek, bundan sonraki süreçte yapılması gereken çalışmaları aktararak ilçeden ayrıldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑