Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Yolcu, hükümete veryansın etti

SP Kandıra İlçe Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammet Yolcu, 2012 yılının değerlendirmesini yaptı. Yolcu, AKP hükümetini sert bir dille eleştirdi

8 Ocak 2013 Saat: 18:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.630 kez okunmuştur

Yolcu, hükümete veryansın etti
Yolcu, hükümete veryansın etti
SP Kandıra İlçe Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammet Yolcu, parti binasında yaptığı açıklamada 2012 yılını değerlendirdi. Yolcu, “2012 yılı çok iyi geçti. Şükürler olsun ki her şey dört dörtlük devlet bütçesi doldu taştı. IMF’ye borç bitti, borç verecek duruma geldik. Emekli ve memura yüzde 50 oranında zam yaptık. 600 bin SSK emeklisi ve bu oranda Bağ-kur emeklisinden kesinti yapmaya başladık. Esnaf ve sanatkar, çok para kazanıyormuş gibi tepesine bindik. Aynı zamanda tahminen 1200 esnaf ve sanatkardan vergileri de kaldırdık. Laikliği önerdik. Hatta Amerika’ya bile zaman zaman rest çektik ama arkasından emirlerini başımızın üzerinde kabul ettik. Bu bağlamda 2012 yılı çok rahat geçti” dedi.
AĞLANACAK DURUM AKP hükümetini eleştirmeye devam eden Yolcu, “Bu insanlarımızı adeta bankalara köle haline getirdik. Karşılıksız çek sayısı 2012 yılının kasım ayına kadar 900 bini geçti. Protestolu senet sayısı 1 milyonu geçti. 182 binin üzerinde KOBİ, kredisini ödeyemez duruma düştü. Kredi kartı borcu olanlar da Türkiye Bankalar Birliği’nin açıklamasına göre 800 bini aştı. Ağlanacak durumumuza gülmeye başladık. Milletvekillerinin çalışanlarının aylıkları 12 binden 19 bine çıktı ama memur ve emekliye yüzde 3 zam verildi. İsrail’e kafa tuttuk. Komşularımıza Arap baharını getirdik, Arap kanını akıttık. Sayın Başbakan, Suriye’de ölen kardeşlerimize acıyormuş. Hal bu ise Irak’ta ölen insanlar hangi dindendi acaba? NE ZAMAN UYANACAĞIZ? Patriot füzelerini Türkiye’ye getirdik. 400 Amerikan askeri, 400 Alman askeri, 360 Hollanda askerini ülkemize kabul ettik ve bu askerlerin masraflarını da Türkiye’nin karşılamasını kabul ettik. Bu askerlerin ülkemize gelmesi Suriye’den korktuğumuz için mi yoksa İsrail’i korumak için mi? Suriye zaten kendi içinde savaş halinde. İstanbul nüfusu kadar nüfusu olan bir ülkeden korktuk mu acaba? Başbakan, Büyük İsrail Devleti’nin kurulmasına yardımcı oluyor. Biz halk olarak ne zaman uyanacağız, ne zaman aklımızı başımıza toplayacağız? Seçtiklerimizi kendi öz irademizle seçmeyi ne zaman öğreneceğiz?” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑