Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Yılmaz: İlk olarak mahallenin adını değiştireceğim

12 yıllık tecrübeye sahip olan Orhan Mahallesi Muhtar Adayı Yaşar Yılmaz, seçilme durumunda ilk iş olarak mahallenin adını “Sultan Orhan Gazi Mahallesi” değiştireceğini belirtti.

29 Mart 2014 Saat: 10:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.217 kez okunmuştur

Yılmaz: İlk olarak mahallenin adını değiştireceğim
Yılmaz: İlk olarak mahallenin adını değiştireceğim
Orhan Mahallesi Muhtar Adayı Yaşar Yılmaz, 12 yıllık tecrübesini yanına katarak 30 Mart için çalışmalarına devam ediyor. Orhan Mahallesi eski Muhtarı Mustafa Yılmaz’ın yanında 12 yıl boyunca sekreterlik yapan Yaşar Yılmaz, buradan aldığı tecrübe ile mahallesine hizmet edeceğini açıkladı. Yılmaz, işe Orhan Mahallesi’nin ismini değiştirerek başlayacağını belirterek, mahallenin yeni ismini Sultan Orhan Gazi Mahallesi yapacağını kaydetti.
SIRA MAHALLEMİZE YAKIŞANDA Adaylık sebebini belirten Yılmaz, “On iki yıl boyunca Orhan Mahallesi muhtarlığının sekreterliğini yaptım. Mahallemi, vatandaşlarımızı, bürokrasiyi ve hizmet işleyişini iyi bildiğimi düşünüyorum. Mahalleme hizmet etmek adına bu göreve talip oldum. ‘Sıra mahallemize yakışanda’ anlayışıyla yola çıktım” şeklinde konuştu. MAHALLENİN ADI DEĞİŞECEK Gerçekleştirmek istediği projelerin başında mahallenin adını değiştirmek olduğunu belirten Yılmaz, “Mahallemizin adının Sultan Orhan Gazi Mahallesi olması için girişimlerde bulunacağız. Çünkü mahallemiz tarihi bir geçmişe sahip. Namazgah mesire alanı tarihi bir isim taşımaktadır. Bu alanın kullanıma kazandırılmasında öncü olunacağız” diye kaydetti. MUHTARLAR SADECE ARACI OLUR Muhtarların mahallenin sorunlarına sadece ön ayak olabileceğini vyrgulayan Yılmaz, “Aslında muhtarların şunu yapacağım bunu yapacağım gibi söylemleri olamaz çünkü mahalle muhtarlarının herhangi bir bütçesi yoktur. Muhtarların sadece vatandaşın bireysel isteklerine cevap verebileceğine inanıyorum. Orhan Mahallesi eski muhtarı Mustafa Yılmaz, mahallemizde büyük projelere imzasını atmıştır. O yüzden eski muhtarımızın yanında kendimi iyi yetiştirdiğime inanıyorum” şeklinde sözlerini bitirdi. YAŞAR YILMAZ KİMDİR? 1983’te Kandıra’da doğan Yaşar Yılmaz, ilkokulu Akçakoca İlkokulu’nda, ortaöğrenimimi Kandıra Anadolu Lisesi’nde, Üniversite’yi ise Akdeniz Üniversitesi BESYO’da iki yıl okuduktan sonra iş hayatına atıldı. İSU Kandıra Şube Müdürlüğü’nde çalışan ve aynı zamanda Kandıra Çiçekçilik’in sahibi olan Yılmaz, Yeni Kandıra Spor Kulübü’nde de yöneticilik yapmakta.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑