Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Yıldıztekin, Kandıra’da esnafın kalbini kazandı!

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, Kandıra’da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle, Kandıra halkının gönüllerini okşadı. Coşkulu kalabalıkla karşılanan Yıldıztekin’e esnafın sıcak ilgisi ve samimiyeti görülmeye de

16 Şubat 2024 Saat: 01:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.046 kez okunmuştur

Yıldıztekin, Kandıra’da esnafın kalbini kazandı!
Yıldıztekin, Kandıra’da esnafın kalbini kazandı!

İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin, Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, Kandıra Belediye Başkan Adayı Sarıçay, Kandıra İlçe Başkanı Yusuf Battal ve ilçe yöneticileri ile birlikte Kandıra’da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle, Kandıra Esnafların gönüllerini okşadı.

Kandıra’da iş yerlerini tek tek ziyaret eden ve esnafla samimi sohbetler gerçekleştiren Yıldıztekin, projelerini anlatarak Kocaeli’nin geleceğine dair düşüncelerini paylaştı. Esnafların sorunlarını ve dertlerini yerinde dinleyen Yıldıztekin, tüm eksikleri tek tek not aldırdı. Kandıralı esnaflar da, Yıldıztekin’in samimiyeti ve içten yaklaşımı sebebiyle, halka dönük bir aday olduğu kanısında görüş bildirdiler.

Daha yaşanabilir ve daha huzurlu bir Kocaeli için yola çıktığını ifade eden Yıldıztekin, küçük esnafı ekonomik olarak daha iyi bir refah seviyesine getirmek adına önemli adımlar atacağının da mesajını verdi. Gördüğü sevgi ve destek için teşekkür eden Yıldıztekin, “Tüm Kocaelili hemşehrilerime şahsıma gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyorum. Esnafımızın yüzünü güldürmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑