Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Yeni Kefken yolu sürücüleri sallıyor

Kefken – Kovanağzı yolu önceki gün tamamlandı. Trafiğe açılan yolda zemininin tam olarak düzleştirilmediğinden araçlar asfalt üzerinde sallanarak ilerlemesi, çevre halkı ve sürücülerin tepkilerine neden oldu.

30 Temmuz 2013 Saat: 16:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.383 kez okunmuştur

Yeni Kefken yolu sürücüleri sallıyor
Yeni Kefken yolu sürücüleri sallıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’ya yaptığı yatırımlarla büyük beğeni topluyor. Kandıra’nın köyleri her geçen gün pırıl pırıl oluyor. Kandıra merkez ve sahillerde de çalışmalarını hiç aksatmadan sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halk tarafından yapılan hizmetler ilgiyle izleniyor. Bir ay önce Kefken – Kovanağzı arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yol genişletme ve bakım çalışmaları başlatılmıştı. Büyükşehir Belediyesi bu yolu 20 – 30 cm derinlikte kazarak asfalt için zemini hazırlamıştı.
ZEMİN DÜZ DEĞİL Kefken – Kovanağzı arasının altyapısı hazırlanmasıyla sıcak asfalt için ihale edildi. İhaleyi alan firma yoğun trafiğin altında yaptığı asfalt çalışması büyük tepkilere neden oldu. Kefken ile Kovanağzı arasındaki 700 metrelik yolun yeni yapılmasına rağmen zeminin düz olmamasından dolayı küçük iniş çıkışlar bulunuyor. Bu da araçların yolda seyir halindeyken sallanmasına neden oluyor. VATANDAŞ TEPKİLİ Yolun önceki günlerde tamamlanmasıyla çevre halkı sevinirken, yolda ilerleyen araçların sallanarak ilerlemesi ise “Bu ne biçim asfalt, bu ne biçim yol” şeklinde halkın tepkisine neden oldu. İkinci kat koruma asfaltın atılmasıyla bu hataların giderilebileceği öne sürülse de yolun bu hali tüm sürücülerin büyük tepkisine neden oluyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑