Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Yeni başkan yeni kaymakamı ziyaret etti

Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Ballar Köyü Muhtarı Yüksel Horoz ve beraberinde çok sayıda muhtar, Kandıra’nın yeni kaymakamı Oktay Erdoğan’ı makamında ziyaret etti

12 Eylül 2012 Saat: 19:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.273 kez okunmuştur

Yeni başkan yeni kaymakamı ziyaret etti
Yeni başkan yeni kaymakamı ziyaret etti
Kandıra’da faaliyet gösteren, önceki günlerde ilk kongresini yapan Kandıra Muhtarlar Derneği yeni Başkanı Yüksel Horoz ve çok sayıda muhtar, 29 Ağustos’ta göreve başlayan yeni Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Horoz ve muhtarlar Kaymakam Erdoğan’la bir süre sohbet etti. Kaymakam Erdoğan muhtarların bu ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Kaymakam Erdoğan köy muhtarlarını en kısa zamanda köylerinde ziyaret edeceğini de sözlerine ekledi.
KAYMAKAM ERDOĞAN’I ZİYARET EDEN MUHTARLAR Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Ballar Köyü Muhtarı Yüksel Horoz, Kefken Köyü Muhtarı İsmail Buruş, Pınarlı Köyü Muhtarı Hüseyin Gün, Cebeci Köyü Muhtarı Firdevs Kanyılmaz, Duraçalı Köyü Muhtarı İbrahim Fidan, Bolu Köyü Muhtarı Hüseyin Seyrek, Safalı Köyü Muhtarı Tevfik Birgin, Hacımazlı Köyü Muhtarı Mustafa Dinç, Babalı Köyü Muhtarı Mehmet Özmen, Duraklı Köyü Muhtarı Şaban Çakmak, Pelitpınarı Köyü Muhtarı Mustafa Güzel, Çalköy Muhtarı Veli Ayhan, Beylerbeyi Köyü Muhtarı Musa Yener, Akçabeyli Köyü Muhtarı Ali Yağcı, Antaplı Köyü Muhtarı Hüseyin Girgin, Kızılcapınar Köyü Muhtarı Mustafa Özsatır, Çamkonak Köyü Muhtarı Hasan Ekrem, Pirceler Köyü Muhtarı İsmet Tezcan ve Nasuhlar Köyü Muhtarı Sezai Burak.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑