Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Yazıcı: “Kandıra'ya 40 milyon yatırdık”

Kandıra’da incelemelerde bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, ilçeye bugüne kadar 40 milyon liralık yatırım yaptıklarını ve devamının geleceğini söyledi

4 Haziran 2012 Saat: 19:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.301 kez okunmuştur

Yazıcı: “Kandıra'ya 40 milyon yatırdık”
Yazıcı: “Kandıra'ya 40 milyon yatırdık”
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı ve Genel Koordinatör Adnan Bilgiç ile birlikte Kandıra’daydı. Büyükşehir Belediyesi, İSU ve Kandıra Belediyesi’nin çalışmalarını inceleyen Genel Sekreter Ersin Yazıcı’ya Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, AKP Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Koordinatörü Mehmet Uzun da eşlik etti. İlk olarak Prof. Dr. Turan Güneş Kültür Sitesi’nin karşısında açılan hayır kermesine katılan Ersin Yazıcı ve beraberindekiler, daha sonra İSU Kandıra binasına geçerek projeler hakkında bilgi aldı. Heyet ardından sahillere giderek, çalışmaları yerinde inceledi. Kandıra’ya büyük önem verdiklerini söyleyen Ersin Yazıcı, “Her geçen gün güzelleşen Kandıra’ya bugüne kadar 40 milyon liralık yatırım yaptık. Yatırımlarımız devam edecek” dedi.
Sarısu sahilindeki proje hakkında Cengiz Kan’dan bilgiler de alan Ersin Yazıcı, “Proje bittiğinde Kandıra için çok önemli bir turizm merkezi haline gelecek” diye konuştu. Genel Sekreter Yazıcı ayrıca gezinin çok faydalı geçtiğini söylerken, Cengiz Kan ve ekibinin Kandıra için önemli işler başardığını da vurguladı. Tek amaçlarının daha yaşanabilir bir kandıra olduğunu belirten Cengiz Kan da ziyaretleri için Ersin Yazıcı ve beraberindekilere teşekkür etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑