Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Yayaların güvenliği hiçe sayılıyor

Kandıra’nın çok sayıda cadde ve sokak yollarının bozuk olması ve kaldırım olmaması yayalara illallah ettiriyor. Vatandaş yetkililere seslenmekten bıktı.

7 Mart 2013 Saat: 22:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.420 kez okunmuştur

Yayaların güvenliği hiçe sayılıyor
Yayaların güvenliği hiçe sayılıyor
Kandıra Orhan Mahallesi Ağva Caddesi’nin bir tarafında dökülmüş kaldırım yer alırken diğer tarafında hiç kaldırım olmaması çevre halkına zor anlar yaşatıyor. Bunun yanı sıra Kandıra-Ağva yolu olarak kullanılan, çok sayıda aracın bu yolu kullanması yayaları korkutuyor. Evlerine gidip gelirken cadde üzerinde kaldırım olmaması nedeniyle yol kenarından yürümeye çalışan vatandaşlar isyan noktasına geldi. METEM ve Sağlık Meslek Lisesi’nde eğitim gören öğrencilerin de kullandığı bu işlek caddede kaldırım ve hiçbir güvenlik önleminin olmaması öğrencilere zor anlar yaşatıyor. Yetkililerin yapılacak dediği kaldırımların uzun yıllardır ertelenmesi mahalle sakinlerini de isyan ettiriyor.
YOLDA YÜRÜRKEN TEDİRGİNİZ Mahalle sakinleri belediyeye şu sözlerle tepki gösteriyor; “Her gün Ağva yolu üzerinden işe gidip geliyorum. Kaldırım olmadığı için çamurların içinden zorlukla ilerliyorum ve üzerimdeki kıyafetlerim batıyor. Karşı şeritte kaldırım var fakat oda çamur içerisinde. Havalar yağışlı gittiği zaman yollarda kayganlaşıyor ve araçların hızlı kullanıldığı bu yolda tedirginlikle yürüyoruz. Yıllardır bu şekilde hayatımıza devam ediyoruz. Yetkililer bu kadar işlek caddenin çamur içerisinde olmasını ve hiçbir güvenlik önleminin olmamasını nasıl göz ardı edebiliyorlar anlamıyorum. Yetkililerden vatandaşımızın, çocuklarımızın canı yanmadan bir çözüm bulmalarını bekliyoruz.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑