Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Yasağı çiğneyen genci KOSKEM kurtardı

Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM) Kandıra Pembe Kayalar’da denize giren ve dalgaların arasında boğulma tehlikesi yaşayan bir gence anında müdahale ederek ölümden döndürdü.

22 Temmuz 2014 Saat: 10:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.772 kez okunmuştur

Yasağı çiğneyen genci KOSKEM kurtardı
Yasağı çiğneyen genci KOSKEM kurtardı
Kefken Pembe Kayalarının bulunduğu bölgedeki tüm kayalıklarda denize girilmesi yasaklanmasına rağmen bölgede denize girerek boğulma tehlikesi yaşayan genci KOSKEM ve bağlı birim ekipleri kurtardı. Alınan bilgi ve iddialara göre; Arkadaşlarıyla Pembe Kayalar mevkiinde denize giren 28 yaşındaki Fatih Şahin isimli vatandaş, Karadeniz’in azgın dalgaları arasında bir anda kayboldu.
SAĞLIK DURUMU İYİ Kıyıdaki arkadaşları Fatih Şahin’in denizde çırpındığını görünce hemen yetkililere haber vermek istedi. O sırada orada bulunan Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan bir yetkili olayı hemen kısa adı KOSKEM olan Büyükşehir Belediyesi Su Kazalarını Engelleme Merkezi’ne haber verdi. İhbarı alır almaz bölgeye gelen KOSKEM ekipleri ve KOSKEM içerisinde görev yapmakta olan Akut Mahalli Afet Gönüllüleri ve İtfaiye ekipleri iki jet ski ve botla denizde boğulmakta olan şahsı kurtarmayı başardı. Hemen kıyıya getirilen vatandaş ambulansa bindirildi ve Kandıra Devlet Hastanesi’nde tedavi altında alındı. Kurtarılan şahsın bir miktar su yuttuğu ancak genel sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑