Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Yakup Kürşad Yılmaz’dan BİM yöneticisi Galip Aykaç'a sert tepki

Ülkücü camianın önde gelen isimlerinden, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin övgüyle bahsettiği Kürşad Yılmaz, BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç’a yönelik sert açıklamalarda bulundu.

4 Aralık 2022 Saat: 12:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.022 kez okunmuştur

Yakup Kürşad Yılmaz’dan BİM yöneticisi Galip Aykaça sert tepki
Yakup Kürşad Yılmaz’dan BİM yöneticisi Galip Aykaç'a sert tepki

MHP Lideri, Kürşad Yılmaz için “Ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğidi” ifadelerini kullanmış, Kürşad Yılmaz ise Bahçeli için “Değeli büyüğüm, zor günlerimizde bizleri unutmayan, sırtını dönmeyen, kapılarını örtmeyen vefalı liderim, kırmızı çizgim” ifadelerini kullanmıştı.

Devlet Bahçeli ile BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç arasındaki tartışmaya, Kandıra’da ikamet eden Kürşad Yılmaz da katıldı Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yılmaz sert ifadeler kullandı: 

“Türkiye Yüzyılı Vizyon Belgesi, bağımsız dış politika hamleleri, yerli ve milli politikalarla KIZILELMA yürüyüşünün içeride ve dışarıda belli çevrelerde oluşturduğu rahatsızlığın farkındayız. Türkün bu şanlı yürüyüşünü mümkünse kesmek, değilse geciktirme adına durumdan vazife çıkaranlar da olacaktır. Görünen o ki BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç bu göreve talip olmuştur.

BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç denen şahıs liderimizin açıklamalarını üstüne alıp çıkmış haddini aşan bir üslup, tavır ve tarzda açıklamalar yapmıştır. Seni ve senin gibi sıyırtmaları uyarıyorum;

Vatandaşı zor durumda bırakacaksınız Liderler uyarınca da çıkıp kabadayılık yaparcasına açıklama yapacaksınız öyle mi? Kime kimlere hangi güce güveniyorsanız bütün güvendiğiniz güçlerle birlikte hepinize diyorum tuttuğunuz köşe başları mezarınız olur.

Bu memleketi bu sokakları siz siz olun sakın sahipsiz sanmayın. Bilinmelidir ki bu mücadele hiç bitmeyecek, ancak güçlü Türkiye’nin yükselişine kimse set vuramayacaktır.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑