Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Yağız, tarafını belli etti

CHP 5-6 Eylül tarihlerinde kurultaya gidiyor. Kocaeli’de 21 kurultay delegesi bulunan CHP’de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na büyük bir destek var.

21 Ağustos 2014 Saat: 12:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.956 kez okunmuştur

Yağız, tarafını belli etti
Yağız, tarafını belli etti
Kılıçdaroğlu’na desteğin yanında az da olsa muhalif sesler de duyuluyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısına aday olarak çıkan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, özellikle güçlü hitabıyla beğeniyle topluyor ancak sadece iyi konuşmak delegelerin oyunu toplamaya yetmiyor. İnce için CHP’nin eski genel başkanı Deniz Baykal ve eski genel sekreteri Önder Sav yoğun bir çalışma içinde. İl örgütlerinde yer alan kanaat önderleri ve ulaşabildikleri kurultay delegeleri ile görüşmeye çalışan Baykal ve Sav’ın kentimizde de kimi isimlerle görüştüğü artık sır değil. Eski dostlarını arayan Baykal ve Sav, Muharrem İnce için destek istiyor. Baykal ve Sav’ın ekip arkadaşlarının kentimizde kimlerle temas ettiğini öğrenmek için çok çabalamaya gerek yok. CHP’lilerin sosyal paylaşım sitesi hesaplarına bakmak yeterli.
Örneğin Muzaffer Yağız. Yağız kurultay delegesi. Bilindiği üzere Kandıra Belediye Başkan Adayı olmak için ilçe başkanlığı görevinden istifa etmiş ancak daha sonra meclis üyeliğine razı gelmişti. Yağız önceki gün sosyal paylaşım sitesi hesabından bir video paylaştı. Genel Başkan Adayı Muharrem İnce’nin kendi ağızından siyasi hayatını anlattığı video Yağız’ın arkadaşları tarafından beğenildi. Yağız bu videoyu paylaşarak bir anlamda tarafını da belli etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑