Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Yağız: Önümüzde engel yok!

CHP

1 Ağustos 2013 Saat: 07:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.818 kez okunmuştur

Yağız: Önümüzde engel yok!
Yağız: Önümüzde engel yok!
CHP Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Muzaffer Yağız, başvurusunu İlçe Başkanı Kenan Çapraz’a teslim etti. Düzenlenen törene İl Başkanı Yalçın Kuşkan’ın yanı sıra il yönetiminden Mustafa Kahraman, CHP eski Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren, İl Genel Meclis Üyesi Recep Şenol, belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilatı ve muhtarlar katıldı.
KÖYLER OY KULLANACAK DİYE… Muzaffer Yağız, başvurusunu teslim etmeden önce biz dizi açıklamalarda bulundu. Adaylık kararını ilçe teşkilatındaki isimlerle analiz yaparak karar verdiğini belirten Yağız; “2014 yerel seçimlerinde köyler de oy kullanacağı için aday oldum. Çünkü köy kökenliyim. Mesleğimden dolayı köylülerle içli dışlıyım. Seçim sadece Kandıra merkezi kapsasaydı kesinlikle aday olmazdım” diye konuştu.
ÖNÜMÜZDE ENGEL YOK Köydeki vatandaşların iktidar partisine sitem ettiğini belirten Yağız; “İnsanlarda AKP hükümetine oy kullandığı için pişmanlık duygusu var. Bunun CHP’ye olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Mevcut belediye başkanı 5 yıldır Kandıra için hiçbir şey yapmadı. Bunun dışında engel olmasaydık az kalsın kendi attığı cami temelinin tapusunu satacaktı. Kelime oyunlarıyla siyaset yapıyorlar. İnsanlar her şeyin farkında. Kandıra’da sadece AKP ve CHP yarışacak. Kazanmamamız için önümüzde bir engel yok” dedi.
SEÇİMİ RAHAT ALIRIZ Yağız, konuşmasının ardından başvurusunu İlçe Başkanı Kenan Çapraz’a teslim etti. Kendisini tebrik eden Çapraz’ın kısa konuşmasının ardından sözü il başkanı Yalçın Kuşkan aldı. Kuşkan, Kandıra’da mevcut belediyenin insanlara zulüm ettiğini vurgularken; “Biraz gayret ve barış ile Kandıra’da seçimi çok rahat alırız” mesajını verdi. Yağız’ı adaylığından dolayı tebrik eden Kuşkan; “Muzaffer Yağız, partiye uzun zamandır emek vermiş bir isim. Kendisine adaylığının hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑