Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Yağız: Kimsenin adamı olmam

CHP Kandıra İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, hakkında çıkan söylentilere yazılı bir açıklama ile cevap verdi. Hayatı boyunca kimsenin adamı olmadığını belirten yağız, söylene...

11 Mayıs 2009 Saat: 22:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.696 kez okunmuştur

Yağız: Kimsenin adamı olmam
Yağız: Kimsenin adamı olmam

CHP Kandıra İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, hakkında çıkan söylentilere yazılı bir açıklama ile cevap verdi. Hayatı boyunca kimsenin adamı olmadığını belirten yağız, söylenenlerin dedikodudan ibaret olduğunu dile getirdi.

 

CHP Kandıra İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, kendisi hakkında kişilere hizmet ettiği yolundaki iddialara yaptığı yazılı açıklama ile tepki gösterdi. Gazetemizde de gündeme gelen konunun gerçek dışı bir olay olduğunu dile getiren Yağız, “Yapılan iddialar haksız ve yanlıştır.

Muzaffer Yağız olarak şahsım, ne siyasi hayatımda ne de özel hayatımda kimsenin adamı olmadım. Para karşılığı birilerinin safında durduğu yönündeki açıklamalar bizleri derinden üzmüştür” dedi.

 Partisinin Kandıra İlçe Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını belirten Yağız,” Partimizin ilkeleri çerçevesinde görevimi alnımın akıyla yapmaktayım. Muzaffer Yağız’ı parayla satın alabilecek birisi yoktur. Bunu Kandıralı hemşerilerim çok iyi bilmektedir. Yapılan iddialar çamur at izi kalsın yöntemi içinde bulunanların ifadeleridir. Söylenen sözler tamamıyla asılsızdır ve yalnızca dedikodudan ibarettir” dedi.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑