Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Yağız: Kandıra, Demokrat Parti’nin kalesidir

DP il yönetim

8 Kasım 2013 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.448 kez okunmuştur

Yağız: Kandıra, Demokrat Parti’nin kalesidir
Yağız: Kandıra, Demokrat Parti’nin kalesidir

Uzun zamandır sessizliğini koruyan DP il yönetimi, seçim çalışmalarına start verdi. Aylık yönetim kurulu toplantılarını her ay farklı bir ilçede yapmayı planlayan il yönetiminin ilk durağı ise Kandıra oldu. Bereket Lokantası’nda düzenlenen yemekli toplantıda bir araya gelen DP’liler güçlü ve iddialı bir şekilde seçim sürecine gireceklerinin mesajını verdi.
KATILIM YOĞUNDU Programa MYK üyesi Murat Aydoğu, İl Başkanı Levent Yağız, İzmit İlçe Başkanı Halil Kaya, İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Cem Şakoğlu, Kandıra İlçe Başkanı Ender Altınay, DP eski belediye başkan adayı Olcay Çelik, DP’li meclis üyeleri Şermin Çetiner ve Salih Akyıldız, İl yönetiminden Saynur Malçok, Melike Kuka, İzzet Şirinoğlu, İbrahim Kaba, İzmit ilçe yönetiminden Tülay Budak, Mustafa Nazlıgül, Yalçın Okçu, Ahmet Cengiz, Sami Soydan, Mücahit Çalık, Kartepe ilçe yönetiminden Bilge Bekir, Kandıra ilçe teşkilatı, ve çok sayıda partili katıldı.
KANDIRA’DA İDDİALIYIZ İlk olarak konuşma yapan il başkanı Levent Yağız, DP’nin Kandıra’da en köklü parti olduğunu ifade ederek “Biz DP’nin kalesini ziyaret edip moral bulmaya ve moral vermeye geldik. Türkiye’nin en köklü partisi olan DP, Kandıra’da her zaman iddialı olmuştur. Bu dönemde yine Kandıra’nın en iddialı partisi biz olacağız. Geçmişten de aldığımız dersler ve Kandıra halkının isteklerini bilerek derslerimize çok iyi çalışıyoruz.
ADAYIMIZ İÇİN ARGÜMANLARI BEKLİYORUZ Başka partiler bizi ilgilendirmiyor. Onlara seçimi kazandıracak parti biz değiliz. Biz Kandıra’nın geleceğini Kandıra’nın öz evladına teslim edeceğiz. Kandıra konumu itibariyle ithal adayı zor kabul eder ama öz evladını bağrına basar. Adayımızı açıklamak için bazı argümanların oturmasını bekliyoruz. Dileğimiz Kandıra insanının layıkıyla yönetilmesidir. Bir centilmenlik gereği olarak tüm siyasi partilere işleri zor olsa da başarılar dileriz” dedi.
ADAY DEĞİLİM DEMİYORUM… DP eski ilçe başkanı aynı zamanda 2009 yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Olcay Çelik ise aday olabileceğinin sinyalini verdiği konuşmasında; “Sonuna kadar direndiğimiz 2009 yerel seçimlerde iktidarın maddi imkanlarına yenildik. Güçlü olduğumuzu herkes biliyor. O yüzden diğer partilerden de adaylık teklifleri alıyorum. Şu anda aday değilim demiyorum ama adaylığımı açıklamam için de erken” şeklinde konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑