Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Yağız: Artık CHP’den elinizi çekin

CHP Kandıra İlçe eski Başkanı Muzaffer Yağız, “eski isim” diye nitelendirdiği Mustafa Öğren, Kenan Evin ve Sevim Deren gibi isimlerin bu seçim sürecinde de partiye zarar verdiğini kaydederek, “Artık CHP’den elinizi çekin” dedi.

10 Nisan 2014 Saat: 15:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.644 kez okunmuştur

Yağız: Artık CHP’den elinizi çekin
Yağız: Artık CHP’den elinizi çekin
CHP Kandıra İlçe eski Başkanı ve meclis üyesi Muzaffer Yağız, seçim sonuçlarıyla ilgili gazetemize bazı değerlendirmelerde bulundu. Kandıra’nın normal şartlarda CHP’nin güçlü olduğu ilçelerden birisi olduğunu kaydeden Yağız, “Yerel seçimler tabii ki adaylarla alakalı. Demek ki bu noktada sıkıntı yaşadık. Bu nedenle de oyumuz yüzde 18’de kaldı. Kandıra’da hiç olmayan MHP bu seçimde ikinci parti oldu. Bunun nedeni de DP’nin desteği oldu” dedi. Yağız, aday adaylığı sürecinde DP’lilerle çok yakın ilişkiler kurduğunu kaydederek, “Birliktelik noktasında çok önemli adımlar attık. Fakat ben aday olmayınca bu bütünleşme yarıda kaldı. Daha sonra İsmail Sarıca’ya da DP’lilerin öneminden bahsettim. Fakat o pek sıcak bakmadı, fevri davrandı” ifadelerini kullandı.
ÖRGÜTÜ ÖNEMSEMEDİ Sarıca’nın seçim süreci boyunca örgütü de önemsemediğini kaydeden Yağız, “Örgütü önemsemediği için köy seçmenine de hitap ettik. Çünkü örgütümüzde köylerle çok yakın ilişkiler kurmuş isimler var. Fakat Sarıca köy ve ev ziyaretlerini tek başına yapmayı yeğledi. Bu da bize puan kaybettirdi” dedi. Mustafa Öğren, Kenan Evin ve Sevim Deren gibi eski partililerin de CHP’ye zarar verdiğini kaydeden Yağız, “Arkalarına 3-5 kişi aldılar ve çok fevri davrandılar. Onların yaklaşımları nedeniyle iyi bir meclis listesi hazırlayamadık. Seçim sürecinde de zararları oldu. Bundan sonra lütfen yerlerinde otursunlar ve CHP’yi rahat bıraksınlar. Örgüt kendi yağıyla kavrulsun ve yeni isimler ortaya çıksın” diye konuştu. ÜZÜNTÜLÜYÜM Seçim süreci boyunca Sarıca’nın “ağabey” görevi ile aday ilan edildiğini kaydeden Sarıca, “Fakat ağabeylik yapamadı. Çünkü ağabey kardeşlerini dışlamaz. O ise birileriyle beraber olurken birilerini dışladı. Ayrıca bürokrasiden gelmiş. Bürokrasiden gelen bir kişinin siyaset yapması kolay değildir. Sarıca da beceremedi” dedi. Yağız son olarak, meclis üyesi seçildiği için üzüntülü olduğunu kaydederek, “Benim tek amacım Kandıra’yı CHP’nin kazanmasıydı. Diğer türlü tüm ihtimaller benim için üzüntü vericidir” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑