Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Vatandaştan Günay’a Özel Sorular

Kandıra Belediye Başkan aday adayı Erdoğan Günay, Kandıra Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi olması hasebiyle kimi zaman dert dinliyor, kimi zaman şikayetlerin çözümü noktasında vatandaşın umudu oluyor.

18 Kasım 2013 Saat: 23:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.204 kez okunmuştur

Vatandaştan Günay’a Özel Sorular
Vatandaştan Günay’a Özel Sorular
AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Günay, Kandıra merkezde ve köylerde sessiz sedasız yaptığı ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Yaptığı ziyaretlerde Kandıra Belediyesi ve özellikle Kocaeli Büyükşehir Meclis üyesi olması dolayısıyla vatandaşların tüm istek ve temennilerini ilettiği Günay, özellikle vatandaşın eksiklikler üzerine kendisine yönelttiği sorulara tutarlı ve gerçekçi cevaplar veriyor, eksikliklerin giderilmesi noktasında biraz daha sabırlı olunmasının gerektiğinin altını çiziyor.
İCRANIN İÇİNDEN BİRİ OLARAK CEVAP VERİYOR Ziyaretlerine Araman, Ömerli, Küçükhasanlı, Sinanlı Bilalli, Gölbaşı, Sarıcaali, Seyitalilar, Davutlar, Ballar, Potlar, Alaybey, Kurtyeri, Cebeci, Karaağaç, Çalköy, Safalı, Hediyeli, Çerçilli, Beylerbeyi, Bağırganlı, Kabaağaç köyleri ile devam eden Günay, bir yandan yapılan hizmetlerden bahsederken, vatandaşlardan gelen eksiklikler hususundaki beklentilere icranın içindeki bir kişi olarak cevap vermeyi ihmal etmiyor.
HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK Özellikle meclis üyesi olması nedeniyle muhalif guruplardan gelen şikayetlere cevap veren Günay, “ Özellikle Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan alt yapı, yol, arıtma, baraj gibi milyonluk yatırımlar Kandıra’ya ne kadar önem verildiğinin en büyük göstergesi. Yapılan yatırımlarda eksiklikler olabilir fakat bunların neler olduğunu biliyoruz. Bu eksiklikler mutlaka giderilecektir. AK Partimizi oylarınızla güçlendirmeye devam edin. Göreceksiniz her şey çok güzel olacak”dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑