Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Vatandaş Tarım Kredi’ye koştu! İndirimler kalem kalem yansıtılacak

Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri’nde indirimli ürün satılacak açıklamasının ardından vatandaş marketlerin yolunu tuttu fakat indirimli fiyatları göremedi. Yetkililer, indirimlerin kalem kalem yansıtılacağını söyledi.

16 Ağustos 2022 Saat: 08:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.044 kez okunmuştur

Vatandaş Tarım Kredi’ye koştu! İndirimler kalem kalem yansıtılacak
Vatandaş Tarım Kredi’ye koştu! İndirimler kalem kalem yansıtılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde gıda fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulunmuş ve Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri’nde satılan bazı ürünlerin fiyatlarında indirim yapılacağını duyurmuştu.

Yapılan açıklama sonrası 30-40 üründe indirim yapılacağı belirtilirken, bu ürünlerin makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçeği yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, kağıt peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi olacağı öğrenildi. Tüm ürünlere indirim uygulanmazken, 1 kilo bulgurun fiyatı 14,25’ten 13,90’a, 1 litre sıvı yağın fiyatı 37,25’ten 33,50’ye indi.

KISIM KISIM İNDİRİM
Kocaelililer bu sabah Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri’nin açılmasıyla ihtiyaçlarını daha uygun fiyata karşılamak için marketlere adeta akın gitti. Bir kesim vatandaş marketlerden alışverişini yaparken bir kesim vatandaş ise “Hangi üründe indirim var! İndirim yok” diyerek tepkisini dile getirerek marketten ayrıldı. İndirimlerin hemen fiyatlara yansıtılmayacağını belirten yetkililer ise kalem kalem indirimler uygulanacağını söyledi. Yeni fiyatların 19 Ağustos Cuma gününe kadar reyonlardaki yerlerini alması bekleniyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑