Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Vali Yavuz'dan İl ve ilçe yöneticilerine başarı belgesi

Vali Seddar Yavuz tarafından ÖNEM Projesi kapsamında Milli Eğitim il ve ilçe yöneticilerine başarı belgesi verildi. Vali Yavuz, “Tüm bu faaliyetler neticesinde özellikle çağımızın vebası olarak yayılan bağımlılık ile mücadele ciddi şekilde sağlanmış

22 Haziran 2023 Saat: 14:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 784 kez okunmuştur

Vali Yavuzdan İl ve ilçe yöneticilerine başarı belgesi
Vali Yavuz'dan İl ve ilçe yöneticilerine başarı belgesi

Vali Seddar Yavuz öncülüğünde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle il genelinde öğrenim gören ve belirlenen özel nedenlerden en az birine sahip olan çocuklara yönelik düzenlenen Kocaeli Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) Projesi başarı belgesi takdimi programı bugün Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

OKULLARIN DURUMU KONUŞULDU
Vali Seddar Yavuz’un ev sahipliğinde düzenlenen programa vali yardımcıları, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, eğitim müfettişleri, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı. Programın sonunda katılımcılara ÖNEM Projesi kapsamında başarı belgesi verildi. Toplantının basına kapatılan ikinci bölümünde 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı hazırlıkları, tadilata alınacak okullar ve tadilatta olan okullar hakkında istişare yapıldığı öğrenildi.

SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM
Vali Yavuz, katılımcılara yönelik yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “2022-2023 eğitim-öğretim yılını büyük bir fedakarlık ve özveriyle tamamlamış bulunuyoruz. Eğitim ve öğretimin ayrılmaz bir parçası olan, özellikle sevgi ve şefkat yoksunu, annesi ve babası ayrılmış, sosyal, ekonomik ya da psikolojik dezavantajlı gruplarda yer alan evlatlarımızın elinden tutulması, onların hayata bağlanması ve sorun çözme becerileriyle gelişimlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi bakımından ele aldığımız ve büyük önem verdiğimiz ÖNEM Projesi’nde göstermiş olduğunuz özverili başarı için de bir kez daha sizleri tebrik ediyorum.

EN GÜZEL ŞEKİLDE UYGULANDI
Özellikle erken çocukluk ve gençlik döneminde ortaya çıkan sorunların çözümlenmemesi halinde ileri yaşlarda hem kişisel hem de toplumsal büyük maliyetlerin ortaya çıkabileceği hepimizin malumudur. Bu kapsamda kısacası ÖNEM Projesi ilimizde son derece başarıyla uygulanmış, çocuklarımızın özel nedenlerine yönelik olarak 18 faaliyet planlanmış ve sizlerin koordinasyonunda en güzel şekilde uygulanmıştır. Sevgi, şefkat eksikliğinden kaynaklanan sorunlarla ve karşılaştıkları problem durumlarıyla baş etme becerileri kazanmaları sağlanmış, milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleriyle ilgili farkındalıkları artırılarak vatanına, milletine, bayrağına ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirilmeleri konusunda gayret sarf edilmiştir.

879 BİN 580 ÖĞRENCİMİZE BU PROJE ULAŞTIRILDI
Tüm bu faaliyetler neticesinde özellikle çağımızın vebası olarak yayılan bağımlılık ile mücadele ciddi şekilde sağlanmıştır. Özellikle hamilik çalışmalarımızda çok ciddi bir aşama kaydedilmiş ve çocuklarımıza onlara doğru rol model olabilecek 15 bin 550 hamimizle eşleştirilmiş ve 167 bin 31 öğrencilerimizle kaynaştırılarak 879 bin 580 öğrencimize bu proje ulaştırılmıştır. Bu projeyi gerçekleştirilirken etiketleme, ayrıştırma ve çocukların sosyal medya dahil diğer alanlarda paylaşılmamasına ve örselenmemesi özen gösterilmiş, büyük bir dikkat ve titizlikle uygulanmıştır.

İŞ İNSANLARI DAHİL OLMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ
İl Milli Eğitim Teşkilatımız, müdürlerimiz, hamilerimiz, büyükşehir ve ilçe belediyelerinin de katkılarıyla bugün oldukça iyi bir aşamaya geldiğimizi söyleyebilirim. Özellikle iş dünyasının son gala programından sonra dikkati daha fazla bu projeye yönelmiş ve çok sayıda iş insanı da beni arayarak hami olmak istediklerini, bu projeye dahil olmak istedikleri yönünde isteklerini ve beyanlarını bildirmişlerdir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koymuş olduğu Türkiye Yüzyılı vizyonuyla hızımızı artıracak, etkinliğimizi daha da artıracak ve heyecanımızı diri tutarak özellikle geleceğimizin teminatı evlatlarımızın eğitimlerini daha kaliteli verilmesi konusundaki gayretlerimizi artıracağız.”

BAŞARI BELGESİ VERİLDİ
Vali Yavuz tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, eğitim müfettişleri, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe milli eğitim müdürlerine başarı belgesi verildi.

Ömer Akmanşen (İl Milli Eğitim Müdürü)

Şefik Beşli (Eğitim Müfettişleri Başkanı)

Yener Altun (Eğitim Müfettişleri Başkan Yardımcısı

Fazlı Zorlu (İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı)

Erdinç Bozkurt (İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı)

Sadık Akar (İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı)

Mustafa Doğan (İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı)

Murat Şendoğan (İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı)

Nail Ekiz (İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı)

Hayati Aydın (Şube Müdürü)

İbrahim Doğan (Şube Müdürü)

Sinan Taş (Şube Müdürü)

Turan Erkit (Şube Müdürü)

Melih Zencir (Şube Müdürü)

Suat Günay (Şube Müdürü)

Tuncer Cabak (Şube Müdürü)

İsmail Çelebi (Şube Müdürü)

Rahmi Merdivan (Şube Müdürü)

Semra Bozkurt (Şube Müdürü)

Mehmet Rıza Ayaz (Şube Müdürü)

Hülya Çelep (Şube Müdürü)

Cemil Akkaya ( Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü)

Azmi Tunç (Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü)

Ali Osman Karabıyık ( Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü)

İsmail Oğuz ( Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü)

Murat Balay (Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü)

Şener Doğan ( Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü)

Caferi Tayyar Mert (Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü)

Mustafa Kızmaz (Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü

İhsan Özkan ( İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü)

Murat Çakır (Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürü)

Ferhat Dilek (Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü)

Sergülen Kurt ( Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü)

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑