Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Vali Topaca Kandıra’ya veda etti

İlimizden Hatay’a atanan Vali Ercan Topaca, Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan ve Belediye Başkanı Ünal Köken’i makamında ziyaret ederek helallik istedi.

23 Eylül 2014 Saat: 18:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.842 kez okunmuştur

Vali Topaca Kandıra’ya veda etti
Vali Topaca Kandıra’ya veda etti

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Hatay’a atanan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, kent genelindeki veda turlarını sürdürüyor. Bu kapsamda Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan’ı makamında ziyaret eden Topaca, ardından Kaymakam Erdoğan ile birlikte Belediye Başkanı Ünal Köken’i makamında ziyaret etti.
YENİ BİR HİZMET MÜCADELESİ Ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, Kocaeli’nden güzel duygularla ayrıldığını dile getiren Vali Ercan Topaca, “Kocaeli’nde çok güzel anılarımız oldu. İyi bir görev süresi geçirdiğimizi düşünüyorum. Bizim meslekte özellikle 4 yıldan sonra prensip olarak valizimiz her zaman hazırdır. Her tayin yeni bir hizmet mücadelesi ve heyecanı demek. Yeni görev yerimiz olan Hatay’da hizmetlere devam edeceğiz. Bizlere destek olan tüm belediye başkanlarımıza, görevli arkadaşlarımıza ve kent halkımıza teşekkür ediyorum” dedi. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ise, Kandıra anısına eski valimiz Ercan Topaca’ya plaket takdim ederk yeni görevinde başarılar diledi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑