Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Vali Güzeloğlu, göreve başladı

Valilik Kararnamesiyle Mersin‘den ilimize atanan yeni Vali Hasan Basri Güzeloğlu, bugün yeni görevine törenle başladı.

1 Ekim 2014 Saat: 20:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.453 kez okunmuştur

Vali Güzeloğlu, göreve başladı
Vali Güzeloğlu, göreve başladı

İlimize atanan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu bugün ilimize gelerek yeni görevine başladı. Vali Güzeloğlu için saat 14:00 ‘de valilik binası önünde karşılama töreni düzenlendi. Karşılama törenine KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, KOTO Başkanı Murat Özdağ’nın yanı sıra vali yardımcıları ve müdürler katıldı. Öte yandan valiyi selamlamak için uzun kuyruklar oluştu.
HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDERİM Yeni makamında basın mensuplarına konuşma yapan Vali Güzeloğlu, bu güzel günde göreve başlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydederek, “Böylesi güzel bir günde, böylesi güzel bir karşılama ve hoş geldin ev sahipliği içinde beni karşıladığınız için tüm Kocaelilere, kamu yöneticilerine, belediye başkanlarımıza, sivil toplum temsilcilerimize, muhtarlarımıza, dernek başkanlarımıza içtenlikte teşekkür ediyorum. Bu teşekkürü aslında Kocaeli’ye ilk tayinim çıktığı günden itibaren bizzat Mersin’e gelerek, gerek telefon ve yazı göndererek mesajlarını ileten Tüm Kocaelili değerli hemşehrilerime teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.
12 İLÇEYİ SELAMLADI Kocaelilerin güvenine mahcup olmayacağını kaydeden Vali Güzeloğlu, “Şüphesiz böyle onurlu ve çok önemli görevi bizlere tebliğ ettiği için Sayın Cumhurbaşkanımıza özellikle teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum. Kocaeli Valiliği gibi çok onurlu ve sorumlu bir görevi tüm Kocaeliler ile birlikte bugünden itibaren, Kocaeli’yi daha iyi ve daha güze yerlere taşımak için çalışacağız. Başta İzmit olmak üzere Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası, Derince, Körfez, Kandıra, Karamürsel, Gölcük, Başiskele ve Kartepe olmak üzere 12 ilçemizde ki tüm vatandaşları sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi.
ÖZEL ÇABA SERGİLEYECEĞİZ Kocaeli’yi yönetirken her kesime, her kişiye dokunacağını vurgulayan Güzeloğlu, “Sevgi ve gönül köprüsü kurarak devlet millet buluşmasını ve kaynaşmasını sağlamak temel şiyarımız. Bu çerçevede tüm kamu yöneticisi arkadaşlarımla, başta sayın bakanımız olmak üzere, sayın milletvekillerimiz, büyükşehir belediye başkanlarımız, belediye başkanlarımız, 472 mahalle muhtarlarımız, sivil toplum, oda başlarımız, şüphesiz değerli basın mensuplarımızla birlikte daha güzel bir geleceğe, Kocaeli’yi birlikte taşıma gayreti içinde olacağız. Devletin milleti için var olduğunu, insanı yaşat ki devleti yaşasın felsefesini bizim şiyarımız olduğunu hiç unutmadan millete hizmet etmeye özel bir çaba sergileyeceğiz” ifadelerini kullandı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑