Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Uzak köylere portatif itfaiye aracı

Büyükşehir Belediyesi 10 köye daha, yangına ilk müdahale yapacak su tankeri temin etti

27 Ağustos 2013 Saat: 11:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.877 kez okunmuştur

Uzak köylere portatif itfaiye aracı
Uzak köylere portatif itfaiye aracı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezilerine uzak 10 köye daha, olası bir yangın tehlikesinde ilk müdahalede bulunabilmek pompalı su tankeri ulaştırdı. İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından verilen tankerler, traktör akasına monte edilen ve 3 ton su kapasitesine sahip.
GÖNÜLLÜ İTFAİYECİLER KULLANACAK Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kocaeli İtfaiyesi vatandaşların can ve mal güvenliği için hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda merkeze uzak köylerin itfaiye ekiplerinin gelene kadar yangına ilk müdahalede bulunmasını sağlayacak portatif tanker yardımları gerçekleştiriliyor. Köylerdeki eğitim alan gönüllü itfaiyecilerin kullanacağı su tankerleri ile yangının büyümesi engellenmiş oluyor.
10 KÖYE DAHA VERİLDİ Önceki gün merkeze uzak 10 köye daha pompalı su tankeri ulaştırıldı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Hizmet Binası’nda gerçekleşen törende verilen tankerleri köy muhtarları aldı. Önemli bir sorunu çözecek tankerler Kandıra İlçesi’nden Akçaova, Kaymaz Erikli, Ahmet Hacılar, Karamürsel İlçesi’nden Kızderbent, Kartepe İlçesi’nden Serinlik, Avluburun, İzmit İlçesi’nden Zeytinburnu, Kulmahmut, Başiskele İlçesi’nden Servetiye Camii, Gölcük İlçesi’nden Nüzhetiye ve Derince İlçesi’nden Kaşıkçı Köylerine verildi.
YANGININ BÜYÜMESİ ÖNLENECEK Tankerlerin tesliminde Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara, Müdahale Şube Müdürü Kadir Köktürk, Önleme ve Eğitim Şube Müdürü Salih Palaz, AFKOM Şube Müdürü Ömer İslamoğlu da hazır bulundu. Daire Başkanı Doğan Kara su tankerlerinin uzak köylerin yangına ilk müdahalesini sağlayacağını, itfaiye ekiplerinin gelişine kadar yangının büyümesini engelleyeceğinin altını çizdi. Kara, portatif itfaiye su tankerlerinin diğer uzak köylere dağıtımının devam edeceğini de sözlerine ekledi. BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR Köy muhtarları kendilerine merkezden uzak bir konumda oldukları için ekipler gelene kadar kendi çabaları ile yangına müdahalede bulunduklarını ifade etti. Temin edilen portatif itfaiye aracı ile olası tehlikelerin önüne geçebileceklerini söyleyerek Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑