Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Ekonomi

Usta eller Kandıra Ustalar Erkek Kuaför solunu açtı

İlçemizin gözde berberlerinden Ayhan Özcan 23 yıllık tecrübesi sonrasında yetiştirmiş olduğu ustalara önce İlçemizde bir bir dükkan açtı. Daha sonra Kandıra’da bir ilke imza attı.

31 Ocak 2012 Saat: 18:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.721 kez okunmuştur

Usta eller Kandıra Ustalar Erkek Kuaför solunu açtı
Usta eller Kandıra Ustalar Erkek Kuaför solunu açtı
Kandıra’da 23 yıldan beri sayılı berberler arasında yer alan bir birin den üstün ustalar yetiştiren Özcan ,şimdilerde İlçemizde bir ilke imza attı. Uzun yıllardan beri yetiştirmiş olduğu bir birinden üstün ustaları şimdilerde bir çatı altında toplayarak Kandıra'ya büyük bir Erkek Kuaförü açtı. Kandıra Çarşı Mahallesi Çarşı Caddesi Caner Apartmanı 2. katında Ustalar Erkek Kuaför Salonu halkımızın hizmetine açıldı.
Açılışa İlçe Kaymakamı Hamza Erkal , Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan , CHP İl Genel Meclis Üyesi Recep Şenol , AK Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk , CHP İlçe Başkanı Muzaffer Yağız , MHP İlçe Başaknı Zekeriya Bayraktar Halkın Sesi İlçe Başkanı Cengizhan Özdemir ve çok sayıda İlçe Esnafı ve vatandaşlar katıldı.
İlçemizde bir ilk olan Ustalar Erkek Kuaförü Modern ve lüks bir görünüme sahip, aynı zamanda 6 kişi usta eller tarafından hizmet verilen Kuaför Salonunda bekleme odası ve özel kabinler içerisinde kişiye özel hizmetler sunulacak. Ayhan Özcan’ın yetiştirmiş olduğu ustalar Hüseyin Ergül , Özcan Durmuş , Bayram Adsız , Bayram Türkan , Altan Erel İlçemizde var olan berber dükkanlarını kapatarak ustaları Ayhan Özcan’ın öncülüğünde Ustalar Erkek Kuaförü adı altında birleşti.
Ayhan Özcan “ İlçemizde kaliteli hizmet sunabilmek için böyle bir projeyi ürettik. Yetiştirmiş olduğumuz ustalar tarafından bu projeyi hayata geçirdik. Ardından İlçemize yakışır son teknolojinin kullandığı modern bir Kuaför Salonu açarak usta ellerin başarılarını Kandıra Halkına sunmayı hedefledik. İlçemizde bu projeyle bir ilke imza atmış olduk” dedi. İlçemize Ustalar Erkek Kuaförünü hizmete sunan Ayhan Özcan ve 6 ustalarına bu yeni işlerinde başarılarını diler. Kandıra için Hayırlı olmasını temenni ederiz.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑