Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Ünlü: Ülkenin güvenliği alarm veriyor

Ankara Kızılay Meydanı’nda gerçekleştirilen kanlı terör saldırısıyla ilgili basın açıklamasını düzenleyen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aydın Ünlü, “Türkiye’nin güvenliği kırmızı alarm vermektedir” dedi.

14 Mart 2016 Saat: 15:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.777 kez okunmuştur

Ünlü: Ülkenin güvenliği alarm veriyor
Ünlü: Ülkenin güvenliği alarm veriyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, önceki akşam Ankara Kızılay Meydanı’nda gerçekleştirilen kanlı terör saldırısıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Türk milleti yeni bir felaket ve vahşetler karlı karşıyadır. Türkiye düşmanları, Ankara Kızılay’da, taşıdıkları bombaları patlatarak onlarca masum cana kıymışlar, çok sayıda kardeşimizin de yaralanmasına neden olmuşlardır. Üzüntümüz çok derin, öfkemiz çok kabarıktır. Bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara şifa diliyor, milletimizin başı sağ olsun diyoruz” diye konuştu.

 

“DERİNLEMESİNE ANALİZLER YAPILMALI”

17 Şubat’taki terör saldırısından üç hafta sonra yeni bir saldırının daha vuku bulmasının iyi okunması gereken bir durum olduğunu belirten Ünlü, “Bu saldırıların arkasındaki emek ve hedefler derinlemesine analiz edilmelidir. Hiçbir terör saldırısı Türkiye’yi dize getiremeyecek, telsim alamayacaktır. Bahar ayıyla birlikte Türkiye’nin baştan ayağa karışacağını iddia eden hıyanet yuvaları rezil olmakla kalmayacaklar, bunun hesabını da vereceklerdir. Türk milleti, zalimlerin planlarına ve ölüm tacirlerinin projelerine karşı tek vücuttur” ifadelerini kullandı.

 

“GEREĞİ BİR AN ÖNCE YAPILMALI”

Ünlü, “Acımız büyük olsa da milli birlik ve huzurumuzun daha fazla provakasyonlara kurban verilmemesini sağlamakla sorumluyuz. Kızılay’da milletimizi tümden sarsan ve kedere boğan bombalı saldırıyı lanetliyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin cinayet şebekeleri, terör ve silah baronları, bölgesel ve küresel vahşet projeleri kanalıyla yıkılamayacağını gür ve güçlü bir iradeyle tekrarlamak istiyorum. Kızılay saldırısını kimin yaptığına dair inceleme sürecinin uzamaması en büyük temennimizdir. Türkiye’nin güvenliği kırmızı alarm vermektedir. Sorumlular için bir an önce gereğinin yapılması gerekmektedir. Siyasete uzun ömürlü bakmak önem arz etmektedir. Bu günler geçecektir. MHP bu konudaki hassasiyetini üstlenecek ve milletin bu kötü durumdan çıkmasına yardımcı olacaktır” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑