Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Ünal Köken, seçim çalışmalarına kendi köyünden start verdi

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken seçim çalışmalarına kendi köyü olan Antaplı’ dan start verdi.

2 Şubat 2014 Saat: 15:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.578 kez okunmuştur

Ünal Köken, seçim çalışmalarına kendi köyünden start verdi
Ünal Köken, seçim çalışmalarına kendi köyünden start verdi

Antaplı Köyü ilk olmak üzere birçok köyde gerçekleşen ziyaretlere Ak Parti İlçe Başkanı Erdinç Şentürk , Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yüksel Sağlam, Ak Parti İlçe Gençlik kolları başkanı Murat Ölmez , kadın kolları ve çok sayıda partili katıldı.
KÖKEN, KÖYÜNDE BAŞKAN GİBİ KARŞILANDI Ak Parti Belediye Başkan adayı Ünal Köken Antaplı köy meydanında köy muhtarı Hüseyin Girgin ve çok sayıda köy halkı tarafından sevgi gösterisiyle karşılandı. Köy meydanına asılan “Sayın Başkanım köyümüze hoş geldiniz. Antaplı köyü seninle gurur duyuyor. Antaplı köy muhtarlığı ve halkı” yazılı pankart Köken’i sevindirdi. Köy muhtarlığı tarafından köy meydanında bir koç kesildi. Köy halkı Köken’i köyünde başkan gibi karşıladı.
DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM Köy meydanında coşkulu bir kalabalıkla karşılaşan başkan adayı Ünal Köken köylülerin ilgisi karşısında çok onurlandığını belirten bir konuşma yaparak “Köylerimiz ilk kez Kandıra Belediye Başkanını seçecek. Buda inşallah bize nasip olacak. Bu güne kadar köylerimizde olmasını istediğimiz tüm projeleri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu ile hayata geçireceğiz. Ben sizin elinizde büyüyen bir evladınız olarak sizlere hizmet etmenin onur ve heyecanını duyuyorum. Köy halkımızdan Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi için desteklerinizi bekliyorum” dedi.
VATANDAŞLA TEK TEK İLGİLENDİ Daha sonra Beylerbeyi köyüne geçerek köy muhtarı Musa Yener tarafından coşkulu bir kalabalıkla karşılanması başkan adayı Ünal Köken’i ve yönetimini gururlandırdı. Burada halka hitap eden Köken daha sonra çaylar eşliğinde vatandaşlarla sohbet ederek onları birebir dinleme fırsatı buldu.
İÇİNİZDEN BİRİYİM Ardından Ak Parti Belediye Başkan adayı Ünal Köken ve teşkilatı Merkez Erikli ve Belen köy halkıyla da bir araya geldi. Köy gençlerinin Köken’i “En büyük başkan bizim başkan” sloganlarıyla karşılaması kendisine büyük moral oldu. Halkla bir süre sohbet ettikten sonra gençlerin ve köy heyetinin sorunlarını dinleyen Köken konuşmasında “ Başkan seçildiğimde Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışarak köylerimizin çehresini değiştireceğiz. Biz halkımıza hizmet için yola çıktık. İçinizden biri olarak sizlerden destek istiyorum” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑