Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Ünal Köken romanları unutmadı

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Ünal Köken çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

13 Kasım 2013 Saat: 16:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.654 kez okunmuştur

Ünal Köken romanları unutmadı
Ünal Köken romanları unutmadı

Son olarak Kandıra’da romanların yaşadığı Akçakayran Mahallesi’ni ziyaret eden Köken roman vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Köken mahallenin önde gelen insanlarıyla sokakları gezerek Akçakayran’da incelemelerde bulundu. Ardından mahalle meydanında toplanıp romanların şikayetlerini dinleyerek tek tek not aldı. Mahalle sakinlerinin bütün isteklerinin yerine getirileceğini belirten Köken çocuklara da hediyeler dağıttı. İlk defa bir aday adayının mahallelerine geldiğini belirten Akçakayran sakinleri Ünal Köken’e “Başkanımız sen ol, bizden sana tam destek var” dediler.
PAKETİ ANLATTI Akçakayran Mahallesi’nde kendisine gösterilen sevgiden bir hayli mutlu olan Ünal Köken “Başbakanımızın açıkladığı Demokratikleşme Paketi’nde ipuçlarını verdiği roman vatandaşlarımız için hazırlanan paket bu ay sonuna kadar açıklanacak. Eğitim istihdam ve aile yaşantısına ilişkin birçok yeniliğin olacağı pakette roman vatandaşlarımız açısından daha iyi standartlarda huzurlu bir yaşam oluşacak” dedi.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ DÜNYAYA ÖRNEK Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin romanlarla ilgili çalışmalarına da değinen Köken, “Bu konuda bizim için en iyi örnek Büyükşehir belediyemiz. Roman vatandaşlarımızla ilgili çalışmaları sadece ilimizin ve ülkemizin değil Avrupa’nın da dikkatini çekiyor. Son olarak Avrupa’da roman dostu ödülüne layık görülen tek şehir unvanını aldı. Biz de Kandıra ’da Büyükşehir belediyemiz ile beraber ortak çalışmalara imza atmak istiyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑