Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Ünal Köken Kandıra’yı boydan boya geziyor

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan adayı Ünal Köken Kandıra'nın tüm köylerine ulaşmak üzere vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

19 Şubat 2014 Saat: 12:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.760 kez okunmuştur

Ünal Köken Kandıra’yı boydan boya geziyor
Ünal Köken Kandıra’yı boydan boya geziyor
Ünal Köken’in yol haritasında Babalı, Dikili, Ballar, Kıncılı, Gemicipınar, Kefken, Çamkonak köyleri vardı. Köken’e ziyaretler esnasında Ak Parti Kandıra İlçe Yönetimi, gençlik kolları ve kadın kolları da eşlik etti. Hiçbir daveti geri çevirmeyen Köken ve ekibi muhtarlarla, köylerin ileri gelenleri ile bir araya geldi ve tüm vatandaşlarla teker teker selamlaşıp, vatandaşların sorunlarına ayrı ayrı dinledi.
ESNAFTAN YOĞUN İLGİ Özellikle köylerdeki kahvehanelerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Köken, sıcak çaylar eşliğinde vatandaşların sorunlarını dinledi, çözüm için notlar aldırdı. Vatandaşların samimiyetine aynı şekilde karşılık veren Köken ak icraatları anlatmayı da ihmal etmedi.
NİŞAN TÖRENİNDE SICAK KARŞILAMA Ünal Köken Ütük Köyü’nde davet edildiği Hayriye ve Eyüp’ün nişan töreninde alkışlarla karşılandı. Köken, aile kurumunun önemine vurgu yaparak “evliliğe giden bu yolda iyi günde, kötü günde, her koşulda ailenize sahip çıkarak mutluluğunuzu ölümsüzleştirin” dedi ve çiftin nişan yüzüklerini takıp kurdelelerini kestikten sonra genç çifti tebrik etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑