Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Ünal Köken Kandıra’da Çok Hızlı

Bayram boyunca yüzden fazla köy ziyaretinde bulunan Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Ünal Köken kurban bayramının ardından da seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

21 Ekim 2013 Saat: 19:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.336 kez okunmuştur

Ünal Köken Kandıra’da Çok Hızlı
Ünal Köken Kandıra’da Çok Hızlı

Kandıra ve köylerinin büyük bir çoğunluğunu gezen Köken, önceki gün Kubuzcu, Güvenler, Böcekler ve Akçaova köy ziyaretlerinin ardından dün de Alaybeyi, Özbey, Karaağaç, Kefken, Babalı, Cebeci, Dikili, Kurtyeri, Çamkonak, Kumlu, Duraklı, Pınardüzü Kumcağız ve Kerpe köylerinden başlayarak toplamda 30 köy ziyareti gerçekleştirdi.
BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİP OLDUM Köken, ziyaretlerine ilk olarak Murat ve Ramazan Has’ın sahipleri olduğu, Has Mantar Fabrikası’nda başladı. Burada yetkililerden üretim hakkında bilgiler aldı. Ardından Alaybeyi köyüne geçerek köy halkıyla istişarelerde bulundu ve daha sonra Özbey köyünde tam bir belediye başkanı gibi karşılandı. Ziyarette kendisine köy muhtarı Şaban Çakmak’da eşlik etti. Burada Köken köylülere “Kandıra Belediye Başkanlığına talip oldum, eğer size ve Kandıra’mıza hizmet etmeyeceksem Allah bana bu görevi nasip etmesin” dedi.
PAZARCILARIN SORUNLARI Köken’in bir sonraki durağı ise Karaağaç köyü idi. Öğle namazını burada kıldıktan sonra köy halkı ve esnafına bir dizi ziyarette bulundu. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret köy pazarında da devam etti. Köy muhtarı Mehmet Elmacı ile pazarda pazarcıların sorunlarını dinleyerek, sıkıntılarının giderileceğini söyledi.
2/B ARAZİLERİ Köken pazardan alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Köy kahvesinde halkla bir araya gelerek köylünün özellikle orman vasfını yitirmiş 2/B arazileri ile ilgili dertlerini dinleyerek çözüm üretmeye çalıştı. Ayrıca Karaağaç Köyü’nde yaşayan Kandıra’nın en yaşlı kadını Senihe Yıldız’ı da evinde ziyaret etti. Gün boyu gidilen ziyaretlerde halkın geneli tarafından tanınması, çalışmalarının takip edilmesi Ünal Köken’i bir hayli memnun etti.
ŞEHİDİMİZE DUA ETTİ Köken güzel temennilerle Karaağaç Köyü’nden ayrılarak Kefken’e geçti. Kefken’in şehidi Oğuz Kır’a kabri başında dua etti. Kabir sonrası şehit ailesinin evine ziyarette bulundu. Akşam da Potlar, Kıncıllı, Ballar köylerini ziyaret ederek halkla iç içe olmayı sürdürdü. Köy muhtarlarıyla da bir araya gelen Köken Halkın şikayetçi olduğu konuları tek tek not alarak sorunlarının çözüleceğinin sözünü verdi.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑