Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Ünal Köken esnaf ziyaretinde

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken, SKM programları çerçevesinde hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

4 Mart 2014 Saat: 16:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.753 kez okunmuştur

Ünal Köken esnaf ziyaretinde
Ünal Köken esnaf ziyaretinde

AK Parti Kandıra İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen günlük programlar çerçevesinde programlarına devam eden AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken, Kandıra merkezde girmedik dükkan bırakmadı. Ziyaretlerde kendisine AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri de eşlik etti.
SIKMADIK EL BIRAKMADILAR Çat kapı esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, hayırlı işler temennilerinde bulunan başkan adayı Köken ve ekibi, esnafın dertlerini dinleyerek çözüm üretmeye çalıştı. Ünal Köken, ziyaretler esnasında alışveriş yapmayı da ihmal etmedi.
KANDIRA HAREKETLENECEK Ünal Köken esnafın ortak şikayeti olan sıkıntılar üzerine bir açıklama yaparak “ilçemizde öncelikle göç vermeyi durdurduğumuz takdirde hareketliliği kazanırız. Göçü durdurmakta istihdam alanları yaratmaktan geçiyor. Önümüzdeki dönemlerde ilçemizde yeni istihdam alanları oluşturduğumuz vakit gençlerimizi burada tutup ayrıca göç almaya da başlayacağız. Böylelikle Kandıra’mızı canlandıracağız” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑