Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Ünal Cankurt’tan Kandıra Şube Müdürü’ne ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Kandıra'nın Sesi genel yayın yönetmeni, Kocaeli gazeteciler Cemiyeti denetleme kurulu başkanı ve Demokrat Kocaeli Gazetesi Kandıra Temsilcisi Ünal Cankurt, İSU Kandıra Şube Müdürü Cemalettin Ölmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

24 Ağustos 2022 Saat: 10:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.613 kez okunmuştur

Ünal Cankurt’tan Kandıra Şube Müdürü’ne ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Ünal Cankurt’tan Kandıra Şube Müdürü’ne ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Geçtiğimiz günlerde İSU Kandıra Şube Müdürlüğü’ne atanarak göreve başlayan Cemalettin Ölmez’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Kandıra'nın Sesi genel yayın yönetmeni, Kocaeli gazeteciler Cemiyeti denetleme kurulu başkanı ve Demokrat Kocaeli Gazetesi Kandıra Temsilcisi Ünal Cankurt da kendisini ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennilerinde bulundu, çalışmalarında başarılar diledi. Ölmez ise nazik ziyaretlerinden ötürü Cankurt’a teşekkür etti.
CEMALETTİN ÖLMEZ KİMDİR?
Cemalettin Ölmez, 1991 İzmit doğumlu. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Mühendisliği mezuniyetinin ardından Gebze Teknik Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamladı. Özel sektörde teknik ofis mühendisliği, saha şefliği ve şantiye şefliği gibi pozisyonlarda çalışan Ölmez, 2017 yılında İSU Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığında göreve başladı. Kontrol mühendisi olarak görev yaptığı dönemde Dilovası, Çayırova, Gebze ve Darıca ilçelerinde muhtelif altyapı projelerinde görev alan Ölmez, son olarak İSU Kandıra şubesi şantiye şefliği görevinin ardından şube müdürlüğü görevine getirildi. Evli ve bir çocuk babası.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑