Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Umuttepe'ye hayran kaldılar

İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince'ye, Kocaeli Üniversitesi tarafından 'fahri doktor' unvanın verildiği törene katılan, Kandıra MYO öğrencileri Umuttepe&...

11 Mayıs 2009 Saat: 21:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.580 kez okunmuştur

Umuttepe'ye hayran kaldılar
Umuttepe'ye hayran kaldılar

İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince’ye, Kocaeli Üniversitesi tarafından “fahri doktor” unvanın verildiği törene katılan, Kandıra MYO öğrencileri Umuttepe’ye hayran kaldı. 

 

Kocaeli Üniversitesi, Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince’ye; Prof. Dr. Baki Komsuoğlu, Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen bir törenle “fahri doktor” unvanı verdi. 17 Ağustos Marmara Depremi’nden sonra Kocaeli Üniversitesi’nin yeniden yapılandırılmasında verdiği destekten ötürü bu unvana layık görülen Özince, konuşmasında; Kocaeli Üniversitesi’nin kendisi için taşıdığı öneme de değindi.

 

Oradaydılar

Rektör Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu, Kocaeli Valisi Gökhan Sezer ve çok sayıda davetlinin katıldığı törene, Kandıra Meslek Yüksekokulu öğrencileri de yoğun ilgi gösterdi. Kandıra MYO Bankacılık ve Sigortacılık programlarında öğrenim gören 80 kişilik öğrenci grubunu; okul müdürü Doç. Dr. Yusuf Bayraktutan, Umuttepe Yerleşkesi’nde karşıladı. Ersin Özince’nin, bankacılık sektörü ve İş Bankası’nın; Türk bankacılığının gelişimine katkısı konulu konferansını dinleyen öğrenciler, daha sonra Kandıra’ya döndüler. Öğrenciler, Umuttepe yerleşkesine hayran kaldıklarını belirtti.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑