Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Ülkücüler, Hocalı Katliamı’nı kınadı

Kocaeli Ülkü Ocakları Kandıra Meslek Yüksek Okulu Temsilcisi İbrahim Arazlı, Ermenilerin 24 yıl önce Hocalı'da yaptıkları katliamı kınadı

27 Şubat 2016 Saat: 14:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.120 kez okunmuştur

Ülkücüler, Hocalı Katliamı’nı kınadı
Ülkücüler, Hocalı Katliamı’nı kınadı

Kocaeli Ülkü Ocakları Kandıra Meslek Yüksek Okulu Temsilcisi İbrahim Arazlı, 24 yıl önce Ermenilerin Hocalı’da kadın, çocuk, yaşlı demeden vahşice öldürerek yaptıkları katliamı, MHP Kandıra İlçe Teşkilatı’nda düzenlediği toplantıda kınadı. Programda MHP Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan, ilçe yönetiminden Ali Rıza Çakın ve Kocaeli Ülkü Ocakları üyeleri de hazır bulundu. 


TEK ŞUÇLARI TÜRK OLMAKTI
Arazlı, “Hocalı kasabasında ölen insanların tek suçu Türk olmaktı. Bunu dün de unutmadık, bugün de unutmayacağız. Yarın yerimize gelecek yeni kadrolar da bu katliamı gelecek nesillere aktaracak ve unutturmayacaktır. Hocalı soykırımı Türklere yapılan ilk soykırım değildir. Kendisini bir yalana inandırmış olan bu insanlık dışı varlıklar, Türklerden intikam alma adına böyle vahşice katliamlara girişmiştir. Kendisini Türk diye tanımlayan herkes orada ölenlerle aynı soydan olduğunu unutmayarak, tüm dünyaya bu rezilliği, bu vahşeti yaşatanların bizler değil Ermeniler olduğunu bir kez daha ispat etme çabasına girme mecburiyetindedir” dedi.

613 TÜRK KATLEDİLDİ
MHP Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan ise yaptığı açıklamasında Ermenilerin 24 yıl önce Azerbaycan’ın Hocalı kasabasında 83 çocuk, 106 kadın ve 70'den fazla yaşlı olmak üzere toplam 613 kişiyi katlettiğini hatırlatarak, “Tarihi takip edin. Hocalı soykırımı ilk değildir. Daha önce Kars’ta, Sivas’ta, Bosna’da da yapıldı. Ne hikmetse dünya üzerindeki tüm zulümler, vahşetler, toplu ölümler Türklere karşı yapılıyor. Yarın yeniden yaşamayacağız diye bir garantimiz de yok. Bu nedenle siz gençlerimiz bu bilinçle, bu imanla ve bu ahlakla yoğrulup geleceğinizi şekillendirmelisiniz. Geçmişinizi, tarihinizi unutmayın. Bugünün acısını ruhumuzda yaşayarak ders almalıyız” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑