Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Ülkenin geleceği için tek alternatif SP

Saadet Partisi Kandıra İlçe Teşkilatı’nın şubat ayı divan toplantısında konuşan Ahmet Özen, “Bu ülkede bozuk olan sistemin tek alternatifi Saadet Partisi’dir” dedi

17 Şubat 2016 Saat: 15:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.503 kez okunmuştur

Ülkenin geleceği için tek alternatif SP
Ülkenin geleceği için tek alternatif SP

Saadet Partisi Kandıra İlçe Teşkilatı’nın şubat ayı divan toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Parti binasında gerçekleşen toplantıya 1 Kasım seçimlerinde Saadet Partisi’nin Kocaeli Milletvekili Adayı olan Ahmet Özen ve Av. Fatih Polat katılırken, Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Nural Arslan, ilçe yönetimi ve çok sayıda partili katılım gösterdi. Programda sunum yapan eğitimci Ahmet Özen, partililere ülkemizde ve Ortadoğu’da yaşanan gelişmelerle ilgili bilgi verdi.


EKİNİ VE NESLİMİZİ BOZMAYA ÇALIŞIYORLAR
Özen yaptığı konuşmasında dünyadaki bozuk sistemin tek alternatifinin Saadet Partisi olduğuna işaret ederek, “Bugün yeryüzüne baktığımızda bir sürü görüş var gibi gözüküyor. Oysa iki tane görüş var. Biri Hakk’ı savunan milli görüş yani dünyadaki tek temsilcisi Saadet Partisi, diğeri ise batılı ve şeytani sistemi savunan Siyonizm’dir. Bir ayeti kerime de diyor ki; ‘Onlar yeryüzünde iktidarı ele geçirdiklerinde, ortalığı fesada vermek, ekinleri tahrip edip, nesilleri bozmak için çalışırlar.’ Etrafımıza dönüp bakarsak ekinlerimizi ve neslimizi bozmak için çalıştıklarını çok net görürüz. Bu ülkedeki terazi bozuk. İktidara CHP de otursa MHP de otursa bu sistem değişmez. Bu sistemin tek alternatifi Saadet Partisi’dir. Az bir kitle olabiliriz. Rakamsal değerimiz düşük olabilir ama bir gram altın bin gram gümüşten yüksektir. Çözüm bizim elimizde. Bu dünyaya huzur ve saadeti getirecek tek görüş milli görüştür” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑