Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Uğur; “Ankara’ya 4 vekil göndereceğiz”

MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, Etkili Sandık Gönüllüsü Sistemi’nden aldıkları verilere göre değerlendirmelerde bulunarak, “Ankara’ya 4 vekil göndereceğimizi düşünüyoruz” dedi.

19 Haziran 2018 Saat: 22:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.803 kez okunmuştur

Uğur; “Ankara’ya 4 vekil göndereceğiz”
Uğur; “Ankara’ya 4 vekil göndereceğiz”

MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Türk, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri, 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. ESG (Etkili Sandık Gönüllüsü) Sistemi çalışmaları kapsamında seçim öncesi bir oyun takibini yapan MHP Kandıra İlçe Teşkilatı, Kocaeli’den hedefledikleri 4 milletvekilini Ankara’ya göndermek için işi sıkı tutuyor.

GÜÇLÜ MECLİS, GÜÇLÜ BAŞKAN

MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, parti binasında düzenlediği basın açıklamasında seçimler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Uğur, “24 Haziran seçimleri ülkemizin önünün açılması için son virajdır. Sistem değişikliği ile birlikte ülkemiz kendisine yük olan unsurlardan kurtulup yoluna devam edecektir. Biz bu seçim sürecinde Cumhur ittifakına helal getirmemeye gayret ettik ve Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı birinci turda Cumhurbaşkanı yapıp, yeni siteme geçmek için çok çalıştık. Güçlü bir meclis istiyoruz, güçlü bir başkan istiyoruz ve bunun için vatandaşlarımızdan Cumhur ittifakına oy istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

HEDEF 4 VEKİL

Kocaeli’de 4 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini söyleyen Uğur, “İlimizde milletvekili sayımız 11 iken 2 milletvekili çıkarmış, yurtdışından gelen oylar ile birlikte 300 oy farkla bir vekilimizi meclise gönderememiştik. Bugün 13 milletvekili hakkımız var. 15 Temmuz sürecinden sonra MHP’ye ve Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli’ye karşı oluşan teveccüh, Kocaeli ve Kandıra seçmeninin de bu aşamada milletvekili adaylarımıza sahip çıkması ile birlikte Ankara’ya 4 vekil göndereceğimizi düşünüyoruz” dedi.

VERİLERLE KONUŞUYORUZ

Etkili Sandık Gönüllüsü Sistemi’nden aldıkları verilere göre değerlendirmelerde bulunan Uğur, “Türkiye’de şu an sadece Kocaeli’de uygulanan Sandık Gönüllüsü Sistemimizde tüm sandık başkanlarımızın sayfaları ve şifreleri var. Sandıktaki seçmenlerini görüyor ve bize oradan veri gönderiyor. Buradan aldığımız veriye göre biz şuan 3 milletvekilimizi çıkarttık, 4’ncü milletvekilini zorluyoruz. Bunlar hayal ürünü bilgiler değil, bu veriler sonucu elde ettiğimiz bilgiler. Kamuoyundaki yanlış bilgilendirmelere kimse inanmasın. Tamamenalgı operasyonu. Biz verilerle konuşuyoruz” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑