Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Tv 41 artık uyduda...

Kocaeli’nin en beğenilen televizyon kanalı Tv41 Cuma gününden itibaren uydudan yayın yapacak

9 Ocak 2014 Saat: 19:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.804 kez okunmuştur

Tv 41 artık uyduda...
Tv 41 artık uyduda...
Kocaeli’nin en beğenilen ve en çok sevilen Tv41 kanalı Cuma gününden itibaren uydudan yayın yapmaya başlayacak. TÜKSAT 3A uydusu üzerinden hem tüm Türkiye ve Avrupa’dan izlenmeye başlayacak olan kanal 12729 H Sembol 30000 5/6 frekansı üzerinden seyircisi ile buluşacak. Cuma gününden itibaren Tüm Türkiye ve Avrupa’ya yayın yapmaya başlayacaklarını söyleyen Tv41 Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Turgun, “Artık halkımız ülkemizin her yerinden ve Avrupa’dan bizleri izleyebilecek. Önümüzdeki dönemler içerisinde Tivibu’ya da gireceğiz. Görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.
ARTIK UYDUDAYIZ Kablolu yayın, İnternet ve Andorit sistemlerde izlenebilen kanalın yeni yılla beraber artık uydu üzerinden de yayın yapacağını dile getiren Turgun, “Cuma gününden itibaren uydu üzerinden yayın yapmaya başlayacağız. Bundan önce kablolu yayında, internet ortamında ve Andorit sistemli telefonlarda seyircimizle buluşuyorduk. Yeni yılda artık halkımız ülkemizin her yerinden ve Avrupa’dan bizleri izleyebilecek” diye konuşu.
TİVİBU’YA GİRECEĞİZ Önümüzdeki dönemler içerisinde Tivibu’ya da gireceklerini söyleyen Turgun, “Tv41 ailesi olarak her zaman seyircimize en iyisini sunmanın gayreti içerisindeyiz. Önümüzdeki dönemler içerisinde Tivibu’ya da girmeyi hedefliyoruz. Şuan görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa sürede sonuçlanmasını bekliyoruz. Cuma gününden itibaren uydudan yayın yapmaya başlayacak olan kanalımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑