Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Türkkan: Tek adres MHP oldu

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Tü

17 Şubat 2014 Saat: 15:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.914 kez okunmuştur

Türkkan: Tek adres MHP oldu
Türkkan: Tek adres MHP oldu
MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Kandıra’ya ayrı bir değer veriyor. Her fırsatta Kandıra’yı ziyaret ederek halkıyla kucaklaşan Türkkan, Kandıra’nın sorunlarıyla yakından ilgileniyor. Kandıra’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, gazetemize bazı değerlendirmelerde bulundu. KANDIRA’DA İDDİALIYIZ Kandıra’da iddialı olduklarını vurgulayan Türkkan, “Kocaeli’nin 10 yıl süren bir şanssızlığı var. Kandıra sadece Kocaeli’nde değil Türkiye de namıyla var olan bir ilçemiz fakat Kandıra hep geriye gitmiş, hiç büyümemiş, büyütülmemiş. Denizcilik anlamında da hiçbir şeyden nasiplenmemiş. Kandıra’ya bağlı olan Sakarya bile büyük bir il olurken Kandıra hala yerinde sayıyor. Son 10 yıldan beri Kandıra’da da bir değişiklik göremiyoruz. Biz belediyeyi kazandığımızda geçmiş 10 senenin acısını çıkartacağız. Çok iddialıyız” diye konuştu.
KANDIRA MEŞHUR OLACAK Belediyeyi kazandıklarında yapacakları projelerle Kandıra’nın gelişmiş bir ilçe olacağını söyleyen Türkkan, “İstanbul’dan veya başka illerden Kandıra’ya gelen insanlara işte meşhur Kandıra burası diyeceğiz. Burada çok büyük kaynaklara ihtiyaç yok, vizyon sahibi olmak yeterli. Eğer vizyonunuz varsa kapınızdaki prangalardan kurtulursanız, göğsünüzü gere gere ben Kandıra’da oturuyorum diyebilirsiniz. Kentin genelinde Kandıra’nın eşrafı dediğimiz kişiler MHP üzerinde ittifak kurmuş. Ben inanıyorum ki 1 Nisan sabahı Kandıra’da MHP’nin belediye başkanı olduğu bir belediyeyle uyanacağız. Kandıra kent oldu diyeceğiz” dedi. KANDIRA ARTIK GÖÇ VERMEYECEK Kandıra’nın tarım ve hayvancılıkla gelişeceğini ifade eden Türkkan, “Artık günümüzde toprağa çok önem verilmekte. Tarım dünyada çok önemli bir ihtiyaç halini aldı. Kandıra’da fazlasıyla istihdam alanı ve iş gücü var. Bu imkanlar sağlandığında insanlar kendi topraklarında bir işi yapmayı tercih edecektir. Genç kesim başka illere ya da kent merkezine göç edip fabrikalarda çalışmak yerine kendi topraklarına geri dönüp tarımla uğraşacak ve daha fazla gelir kazanacaktır” dedi.
ÜRETİCİYE TEŞVİK Tarım ve hayvancılıkta gerekli çalışmalar için alt yapılarının hazır olduğunu belirten Türkkan, “İki dönüm bahçeden bir aileyi rahatça geçindirebilirim. Yeter ki gerekli projeyi üretelim. Çiftçi ürettiğini rahatlıkla pazarlayabilsin. Millet bir ağaçtan 100 kilo ürün alırken bizler 30 kilo niye alalım? Bilinçli üretim yapabilmek için Kandıra’nın köylerinde ilgili mühendisler olmalı. Buna uygun modern bahçe ve organik bahçe tarımı mühendislerin önerilerine göre yapılırsa muhteşem bir iş olur. Kandıra’nın öne çıkarılacak çok şeyi var. Sahillerimizi kimseye pazarlayamıyoruz. Sadece 4 emeklinin kaldığı yer haline getirdiler. Kandıra’ya dışarıdan para getirecek bir yer haline getirmek lazım. Tüm alt yapımız hazır. Bunu yapacak misyonumuz ve vizyonumuz var” diye konuştu. HALK MHP’YE DÖNDÜ Halkın MHP’ye döndüğünü belirten Türkkan, “Daha önce ülke sıkıntıya girdiğinde gözü MHP’yi arayan vatandaş şimdi tekrar ülke sıkıntıya girdiğinde gözünü MHP’ye çevirdi. MHP 2014 yerel seçimlerde halkın kurtuluşu olacak. Şu an gerek dış politikada gerek ülkenin ekonomi ile ilgili sıkıntılarında millet MHP’nin çözüm önerilerine kulak kabartıyor” dedi. KANDIRA USTASINI BULDU “Bu kez MHP’nin Kandıra’da şakası yok Şakacı’sı var” diyen Türkkan, “Ben Kandıra’yı çok seviyorum. Ama Kandıra’nın bu makul halini yenmesi gerektiğine inanıyorum. Bize 5 sene müsaade etsinler biz yapamazsak çekiliriz. Allah bütün nimetlerini vermiş Kandıra’ya. Sadece bir tane akıllı usta lazım. O ustayı da bulduk inşallah. Ben reçeteyi yazıyorum, huzurlu bir Kandıra için Ahmet Şakacı diyelim” şeklinde konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑