Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Türkkan: Kandıra’da seçimi kazandık

MHP Kandıra Bel

14 Mart 2014 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.578 kez okunmuştur

Türkkan: Kandıra’da seçimi kazandık
Türkkan: Kandıra’da seçimi kazandık

DP ile ittifak yaparak Kandıra’da en iddialı aday olarak nitelendirilen MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı, seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. MHP’nin Kandıra’da şansının çok yüksek olduğunu ve seçimi rahatlıkla kazanacaklarını her fırsatta dile getiren MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da Şakacı’nın çalışmalarına fırsat buldukça katılmaya çalışıyor.
28 ARAÇ İLE KONVOY Önceki akşam Kandıra’ya gelen Milletvekili Lütfü Türkkan, MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı’nın köy ziyaretlerinde kendisine eşlik etti. Ferizli, Mancarlar, Süllü, Balcı ve Bozburun köylerini ziyaret eden MHP’liler, 28 araçtan oluşan konvoyla köylere adeta çıkarma yaptılar. Şakacı’ya İlçe Başkanı Türkan Özcan, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili de eşlik etti.
ÇİFTÇİMİZİN KALKINMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ Köy ziyaretlerinde ilk durak Ferizli Köyü oldu. Burada kılınan yatsı namazının ardından köy muhtarı Yüksel Özkan’ın ev sahipliğinde ağırlanan MHP’liler, köy kahvesinde yoğun bir kalabalıkla karşılandı. MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı, burada yaptığı konuşmasında, “Bende köyde büyüdüm, köyde yaşadım. O nedenle köylünün sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Kandıra’nın bir hali olsa çiftçilerimiz daha iyi kazanır. Hayvan pazarı olsa, hayvanlarımızı üretsek, ürettiklerimizi rahatlıkla kesip satabilsek çiftçimiz kalkınır. Biz bunları yapmaya hazırız. Ekibimiz ve meclis üyelerimiz bu konuda hazırlıklılar” diyerek köy halkından destek istedi.
ODUNUNUZLA KOVUN MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ise İzmit Mutasarrıflığı adlı kitaptan örnekler vererek yaptığı konuşmasında, “1876 yılında Kandıra nüfusu 49 bin 859 idi. Aradan geçen 138 yıl sonra Kandıra nüfusu 50 bine ulaştı. O zamanda 40 bin nüfusu olan bölgeler şimdi milyonlar oldu ama Kandıra hala yerinde sayıyor. Çünkü Kandıra’ya uzak evlat muamelesi yapılıyor. Bizi bir kere deneyin. Eğer beğenmezseniz hem oyunuzla hem odununuzla bizi kovun” ifadelerini kullandı.
KÖYÜNDEN DESTEK İSTEDİ Burada köy halkı ile çekilen hatıra fotoğrafının ardından Mancarlar Köyü’ne geçildi. Köy muhtarı Sebahattin Öztürk tarafından karşılanan MHP’liler, köy kahvesinde halkla bir araya geldi. Belediye meclis üyesi aday listesinde 9. sırada yer alan Bahanur İldeniz’in köyü olan Mancarlar Köyü’nde, MHP’liler büyük bir coşkuyla karşılandı. İldeniz, “30 Mart’ta elinizi vicdanınıza koyarak Milliyetçi Hareket Partisi’ne evet diyeceğinizi biliyorum. Sizin kızınız olduğum için partimize destek vereceğinizden eminim” diyerek partisine destek istedi.
KANDIRA’YI BİZE EMANET EDİN Şakacı ise kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında, “Kandıra’da ve ülkemizde ciddi sıkıntılar var. Bu nedenle bizim birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz sizin hizmetkarınız olmaya talibiz. Sizi Allah’a emanet ederken, Kandıra’yı da bize emanet etmenizi sizden istiyorum” dedi.
KANDIRA’YI ÖRNEK İLÇE YAPACAĞIZ Milletvekili Lütfü Türkkan ise, “Bizim bir Kandıra hayalimiz var. Kandıra’yı Kocaeli’nin örnek ilçesi yapacağız. Yeter ki bize 5 sene ehliyet verin. 5 sene sonra Kandıra’yı bildiğiniz Kandıra olarak görürseniz o zaman bizi kovun. Ama iddia ediyorum, bizim vizyonumuz, bizim tecrübemiz, Kandıra’yı ve köylerini yaşanılan, modern bir kent haline getirmeye yeter. Biz Kandıra’yı geliştireceğiz, size söz veriyorum. Sözümüzü yerine getiremezsek zaten bir daha kapınıza gelemeyiz” açıklamalarında bulundu.
MİLLİ TAKIMA DESTEK VERİN Burada yapılan hoş sohbetlerin ardından köyden memnun ayrılan MHP’liler, Süllü Köyü’ne doğru yola çıktı. Burada köy muhtarı Necmi Güncan tarafından ağırlanan MHP’liler, köy kahvesinde coşkulu bir kalabalık ile karşılandı. Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı burada yaptığı konuşmasında, “Bizim hizmet anlayışımız siyaset odaklı değil, insan odaklı olacaktır. Kandıra, Kocaeli’nin koruyucu unsurudur, çapulcu değildir. Milli takım ruhuna destek verin. Bizde size hak ettiğiniz değeri ve hizmeti verelim” diye konuştu.
KARAOSMANOĞLU’NA GÖNDERME Belediye meclis üyesi aday listesinde 1. sırada yer alan Ahmet Güneş ise yaptığı konuşmasında, “Daha önce 10 yıl belediye meclis üyeliği yaptım. Uzun zaman önce siyaseti bırakmıştım. Fakat Kandıralılara çapulcu dedikleri için elimi taşın altına koyma ihtiyacı hissettim. Karaosmanoğlu, ilde Kandıra değerlendirmesini yapıyor ve diyor ki ‘ben Akçakayranlı birini belediye meclis üyesi yapsam seçimi her türlü kazanırız. Kandıra’yı bu kadar gözünüzde büyütmeyin’ diyerek ilçemizi hakir görüyor. Artık maymun gözünü açtı. Kandıralıların çapulcu olmadığını onlara göstereceğiz” ifadelerini kullandı.
BU KÖYE DEVLET GELMEMİŞ Ardından söz alan Türkkan, “Ben bu köye daha önce gelmedim ama devlette gelmemiş. Kandıra merkezle bu köy arasında neredeyse fark yok. İki seçeneğiniz var. Ya bakan evlatlarına oy vereceksiniz yada vatan evlatlarına. Biz bu memleketin çimentosuyuz. Biz memleketin sadece askeri değiliz, hizmeti de iyi yaparız. O nedenle bu sefer oylarınızı bize verin” diyerek Şakacı için destek istedi.
AKÇAKAYRAN’I ISLAH EDECEĞİM Daha sonra Balcı Köyü ziyaret edilerek köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet edildi. MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı burada yaptığı konuşmasında, “Bu köyün en büyük sorunu Akçakayran. Buraya el atılması gerektiğini düşünüyorum. Gençlerimiz işsiz, ailelerimiz aç açıkta. Ben roman halkım için güzel çalışmalar yapacağım ve Akçakayran’ı ıslah edeceğim” açıklamalarında bulundu.
BELEDİYEYİ KAZANDIK Ardından Bozburun Köyü’ne geçen MHP’liler, köy kahvesinde halkla buluştu. Burada konuşma yapan Lütfü Türkkan ise, “Kandıra ilin gelişmemiş, ilgisiz kalmış çocuğu. Göç vermekten dolayı gelişmemiş ve sürekli gerilemiş bir ilçe. Son zamanlarda ülkede ve Kandıra’da yaşanan sıkıntılar artık halkın gözünü açtı. Ben vekiliniz olarak her zaman yanınızdayım. Kocaeli söz konusu olduğunda mecliste kök söktürürüm. Ahmet Şakacı da çok değerli bir adayımız. Kapısını çaldığınızda muktedir ve size hizmet etmeye hazır bir başkanla karşılaşacaksınız. Biz Kandıra’da seçimi kazandık. Sizlerinde buna katkınız olmasını istiyoruz” diye konuştu.
MHP FARK ATACAK Köy ziyaretlerinin ardından Kandıra merkezde bulunan seçim bürosunda toplanan MHP’liler ziyaretlerin değerlendirmesini yaptılar. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkkan, “Siz Kandıra’da çok sıkı çalışarak güzel bir teveccüh yakalamışsınız. Bu benim yaşadığım dördüncü seçim ve siyasi tecrübeme güvenerek MHP’nin Kandıra’da fark atacağından eminim. Bu tempoyu düşürmeden devam ettirmenizi rica ediyorum” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑