Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Kültür

Türkan Şoray, Symbol’de hayranlarıyla buluştu

Yeşilçam’ın sultanı Türkan Şoray, Symbol AVM’de bulunan Cinemarine Sineması’nın resmi açılışını yapmak için ilimize geldi. Açılışa katılan Şoray, yönettiği filmi “Uzaklarda Arama” için bilet alan hayranlarına imza dağı

15 Şubat 2016 Saat: 14:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.839 kez okunmuştur

Türkan Şoray, Symbol’de hayranlarıyla buluştu
Türkan Şoray, Symbol’de hayranlarıyla buluştu

Türk sinemasının sultanı olarak bilinen Türkan Şoray, Symbol AVM içerisinde yer alan Cinemarine Sineması’nın resmi açılışını yapmak üzere şehrimize geldi. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan ünlü yıldız Türkan Şoray, 34 yıl aradan sonra yönetmenlik koltuğuna oturduğu son filmi “Uzaklarda Arama” için bilet alan hayranlarına imzalı fotoğrafını hediye etti.

HÜRRİYET DE KATILDI
Hayranları bir an olsun Şoray’ı yalnız bırakmazken, onunla fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleri ile yarıştı. Sinemanın açılış kurdelesini CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ile birlikte kesen Şoray, Kocaeli’de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek Sevgililer Günü’nde onu seven insanlarla buluşmanın kendisi için büyük anlam ifade ettiğini söyledi.

GÖNÜL BERABERLİĞİ

Konuşmasına devam eden Şoray şunları söyledi: “Sevgili Kocaelililer, İzmitliler. Ne kadar güzel bir günde bu buluşma, değil mi? Bugün Sevgililer Günü. Sizler benim sevgilimsiniz, biliyor musunuz? Çok anlamlı bir günde burada bulunuyoruz. Ben çok duygulandım. Hepinizin gözlerinde de o sevgiyi görüyorum. Hepinizin gözlerini, kalbini görüyorum. Galiba çok güzel bir gönül beraberliği içindeyiz şu an değil mi? Bugün gerçekten şu bakımdan da benim için anlamlı ve güzel. Benim hayatım boyunca sevgi ve aşk duyduğum mesleğim, yaptığım filmler sinemada oynuyor. Ve ben böyle güzel bir sinemanın açılışını yapıyorum. Filmlerimizde sizinle bu güzel sevgi bağını kurduk.

SANATA YAKIN BİR ŞEHİR

Burada filmler çekiliyor, film platoları var. Yani Kocaeli, İzmit, sanata çok yakın bir şehir. Sinemanın burada açılmış olması bunu gösteriyor. Bu bir şehir için çok güzel bir özellik. Demek ki Kocaeli halkında sanata talep var. Sanata bu kadar değer verdikleri için Kocaeli halkını kutluyorum. Bu anlamlı günde bu sinema açılışında bulunmuş olmaktan büyük mutluluk duydum. Sevgi, gönül birlikteliğini yaşamış olmak ve sanatımın bir parçası olan sinema açılışında kurdele kesmiş olmak, benim için bu Sevgiler Günü’nü daha da güzel hale getirdi.” Konuşmalardan sonra ünlü sanatçı basın mensubu ve hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadı. Sonrasında ise sinemanın yönetim kurulu başkanı Cenk Sezgin, ünlü yıldıza çiçek takdim etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑