Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Türk Telekom internet fiyatlarına 1 Ekim tarihinde zam yapacak

Türkiye'nin en büyük internet sağlayıcılarından biri olan Türk Telekom'un paket fiyatlarına zam yapacağı iddia edildi. Buna göre önümüzdeki aydan itibaren en ucuz paket 179,00 TL'ye çıkabilir.

15 Eylül 2022 Saat: 20:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 826 kez okunmuştur

Türk Telekom internet fiyatlarına 1 Ekim tarihinde zam yapacak
Türk Telekom internet fiyatlarına 1 Ekim tarihinde zam yapacak

Son zamanlarda Türkiye’de yaşanan ekonomik sıkıntılar, birçok farklı alanda zamlara yol açıyor ve vatandaşı zor duruma sokuyordu. Ev interneti fiyatları da içinde bulunduğumuz durumdan nasibini alanlar arasındaydı. Örneğin geçtiğimiz aylarda internet sağlayıcısı TürkNet, fiyatlara yüzde 21’lik bir zam yapmıştı.


Şimdi ise bir başka internet sağlayıcısından benzer bir hamle gelebileceği iddia edildi. Sosyal medyada dolaşan iddialara göre alanında ülkenin en büyüklerinden olan Türk Telekom, internet ücretlerine zam yapabilir.


Yayılan görüntülerde, milyonlarca kullanıcısı olan Türk Telekom’un internet paketlerine önümüzdeki ayın başından itibaren zam yapılacağı iddia edildi. Bu zamla birlikte telekomünikasyon şirketinin, 24 ay taahhütlü en ucuz paketinin ilk 12 ay 179,00, sonraki 12 ay ise 219 TL’ye çıkaracağı ifade edildi. Türk Telekom’un internet paketlerinin fiyatlarından da bahsetmeden geçmeyelim.

İnternet sitesi incelendiğinde, yeni kullanıcılar için ilk ay ücretsiz 24 ay taahhütlü sabit ödemeli en ucuz 16 Mbps paketin 129 TL olduğu görülüyor. Bu da eğer zam iddiası gerçek çıkarsa ciddi bir fiyat artışının yaşanabileceğini ortaya koyuyor. İddiaya göre 1 Ekim'den itibaren 24 ay taahhütlü paket fiyatları şu şekilde değişebilir;

Bu fiyat artışının bir iddia olduğunu, henüz resmi bir açıklama olmadığını bir kez daha vurgulayalım. Yani zam söylentilerinin gerçekleri yansıtmama ihtimali de mevcut.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑