Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Turizm Fuarına Kandıra damgası

İstanbul'daki Turizm Fuarın'a katılan Kandıra turizm birliğinin hazırladığı stant büyük ilgi gördü. Kandıra'yı temsilen Kaymakamı Hamza Erkal'da fuard...

11 Mayıs 2009 Saat: 03:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.903 kez okunmuştur

Turizm Fuarına Kandıra damgası
Turizm Fuarına Kandıra damgası

İstanbul’daki Turizm Fuarın’a katılan Kandıra turizm birliğinin hazırladığı stant büyük ilgi gördü. Kandıra’yı temsilen Kaymakamı Hamza Erkal’da fuardaydı.

 

Toplam 10 Salonda 50 ülke ve yüzlerce turizm merkezinden 3000 katılımcının yer aldığı EMİTT Turizm Fuarı İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde düzenlendi. Fuarda Kandıra stantına ilginin oldukça yoğun olduğu açıklandı.

 

Klarnet çaldılar 

Turizm dünyasının buluştuğu bu fuara Kandıra Turizm Birliği ilk defa katılırken, İlçe’yi Kaymakam Hamza Erkal,  Kandıra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mete Domaç, Giyim Öğretmeni Nazan Tandemir Baykal, Kandıra Kaymakamlığı Veri Hazırlama Memuru Kadir Ekinci ile İlçemiz sahillerinde hizmet veren Nicomedia Otel, Kerpe Otel ve Kaptan Pansiyon sahipleri de temsil etti. Birliğin hazırlandığı standa büyük ilgi olurken, Kandıranın yöresel değerlerinden Kandıra klarnet ekibinin verdiği konserde ilgiyle izlendi.

 

Yoğurt tanıtıldı

Meşhur Kandıra yoğurdu’nun tanıtımının sağlandığı standımızda, Kandıra Bezi ilgi görürken, ziyaretçiler Kandıra’nın Turizm potansiyelini gösteren ve Kandıra’nın eşsiz doğa güzelliklerini tanıtan tanıtım broşürlerini dikkatle inceledi. Standı ziyaret eden yerli ve yabancı ziyaretçiler bu doğa harikası, yeşil ile mavinin kucaklaştığı ve İstanbul’un yanı başında bulunan İlçemizi en yakın zamanda ziyaret etmek istediklerini belirttiler.

 



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑