Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

TÜGVA Kandıra’dan Enfes Program

TÜGVA Kandıra, 80 kişilik lise gurubuyla birlikte fethin nişanesi Hz. Fatih’in emaneti olan Ayasofya Camii’ne sabah namazına gittiler.

26 Ekim 2022 Saat: 06:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.413 kez okunmuştur

TÜGVA Kandıra’dan Enfes Program
TÜGVA Kandıra’dan Enfes Program

TÜGVA tüm illerden gelen katılımcılarla Ayasofya’nın namına yakışır bir sabah namazı programı düzenledi. Ayasofya Camii’nin sadece içinin değil dışının hatta koca Sultananmet Meydanının dolup taştığı bu program dillere destan olacak güzellikteydi. Dikkat çeken detay ise bu yolculuğa gece 04.00’de çıkılmasına rağmen Kandıra’nın gençlerinin yoğun ilgi ve tam bir özveri göstermesi oldu.
UNUTULMAYACAK BİR GÜN
Kandıralı gençlerin namaz sonrası ikramları da verildi. Daha sonra tarihi yarımada da enfes bir vakit geçirdiler. Kimi Topkapı sarayını gezerken kimi divan yoluna gidip padişahlara rahmet okudu. Sultanahmet camii ve meydanı, dikili taş, yılanlı sütun ve yere batan sarnıcı incelendi. Gülhane parkında gezenler de oldu. Yürüyerek Eminönü’ne gidildi. Tabii balık ekmek yemeden dönülmedi. Tarihi sokaklar, galata kulesi galata köprüsü hatta İstiklal’den Taksim’e kadar gidenler oldu.
ERDOĞAN’DA KATILDI
Gezinin son programı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Sinan Erdem Spor Salonu’nda yirmi beş bin gencin katıldığı TÜGVA Gençlik Şöleni oldu. TÜGVA Kandıra Başkanı Muhammet Onay, tüm gençleri bu kutlu oluşumda görmek istediğini ve tüm gençliğe hizmet etmekten onur duyduğunu ifade etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑