Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Tuğgeneral Ümit Yılmaz'a Kandıralılar'dan ziyaret

RECEP Yıldız Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri, Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz'ı ziyaret etti.

11 Mayıs 2009 Saat: 22:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.928 kez okunmuştur

Tuğgeneral Ümit Yılmaz'a Kandıralılar'dan ziyaret
Tuğgeneral Ümit Yılmaz'a Kandıralılar'dan ziyaret

RECEP Yıldız Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği Yöneticileri, Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz’ı ziyaret etti.

 

Kocaeli Kandıralılar Derneğinin geçen hafta Hotel Baltürk’te gerçekleşen kuruluş kutlamasında, hemşehrilerinin gurur ve övünç duyacağı hizmet ve görevlerinden dolayı belirlenen 8 değerli Kandıralıya, 15. yıl anısına hazırlanan başarı ve teşekkür plaketleri verildi.

Recep Yıldız Başkanlığındaki Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ümit Yılmaz’ı Bilecik’te ziyaret ederek “başarı ve teşekkür” plaketini makamında takdim etti. Kocaeli Kandıralılar Derneğinin Bilecik ziyaretine; Başkan Recep Yıldız, Başkan Yardımcıları; Dn. Turan Sarı, Erdal Baykara, Günay Gülcü ve Dr. İsmail Çapcı, Genel Sekreter Murat Batmaz, Muhasip Salih Horos, Yönetim Kurulu üyesi Veysel Çavdar ile Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar katıldı.

 

İzmit’ten gelen misafirlerine öğle yemeği ikram eden Tuğgeneral Ümit Yılmaz, “Mesleki mecburiyetimiz İzmit’teki toplantıda hemşehrilerimle birlikte olmama fırsat vermedi. Ancak değerli yöneticilerimizi Bilecik’te ağırlamaktan mutluyum. Kandıra’mıza uzun yıllar Belediye Başkanı olarak hizmet veren Turan Sarı, Avrupa’nın birçok ülkesinde çalışarak emekli olan Günay Gülcü büyüklerimin de aranızda olması heyecanımı artırmıştır. Başarılı bulduğum Gurbette Dernek faaliyetlerinizi www.kandiralilar.orgsitesinden takip ediyorum. İlginize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. Ziyaret; Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticilerinin Plaket ve İzmit’ten getirdiği hediyeleri Tuğgeneral Ümit Yılmaz’a takdim etmesi, Ümit Paşanın da Atatürk’ün Geçliğe Hitabesi ile Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye Vasiyetinin yer aldığı seramikleri ve Osmaneli Ayva Lokumunun yer aldığı hediye çantasını ziyaret anısına vermesi ile sona erdi.      



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑