Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Trafikte son teknoloji

Teknolojinin giderek geliştiği ve her alanımıza girdiği bu dönemlerde Emniyette reforma giderek artık koçan yerine dijital ceza sistemine geçti.

29 Şubat 2016 Saat: 01:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.926 kez okunmuştur

Trafikte son teknoloji
Trafikte son teknoloji
İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik polisleri teknolojiye adım atarak tüm kontrolleri tablet üzerinden yapmaya başladı. Daha önceden polis memurlarına verilen tabletlerde sadece araç sorgusu yapılırken yaklaşık 30 aktif denetleme yapan polis ekiplerine yeni tabletler verildi. 

MAKBUZ DEVRİ KAPANDI
Emniyetin reform niteliğinde olan uygulamada artık trafik polisleri tüm sorgularını tablet üzerinden yapıyor. Önceden bir araç kontrol amaçlı durdurulduğunda ruhsat, ehliyet alınarak merkeze telsizden sorgu yapılıyordu. Bu işlem yaklaşık bir araç için 5 dakika kadar sürebiliyordu. Yeni gelen tabletlerle bu süre 30 saniyeye düştü. Araç plakası girilmesiyle tüm bilgilere ulaşan polis memuru sürücüden sadece ehliyetini görerek sorgulamayı sonlandırıyor. Eğer bir araca cezai işlem uygulanacaksa önceden makbuz kesen ekipler şimdi dijital ceza sistemine geçerek makbuzu sistemini ortadan kaldırdı. Polis ekiplerinin ellerinde tablet gören vatandaşların yanlış anlayarak polis tablette oyun oynuyor sandığı tablet uygulama ile artık ağırlaşan sorgulama hızlandı. 
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑