Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Terörle mücadele için partiler bir araya gelsin

Kocaeli Muhtarlar Derneği terör olayları ile ilgili bir basın açıklaması düzenledi. Dernek Genel Sekreteri Ahmet Altın terörle mücadele etmek için siyasi partilerin bir araya gelmesi gerektiğini vurguladı

26 Şubat 2016 Saat: 16:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.251 kez okunmuştur

Terörle mücadele için partiler bir araya gelsin
Terörle mücadele için partiler bir araya gelsin

Belsa Plaza’da bulunan dernek binasında gerçekleştirilen basın açıklamasında Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şen, 2. Başkan Mümin Cengiz, Basın Sözcüsü Metin Karabıyık ve Muhasip Mecit Külüğ yer aldı. Basın açıklamasını dernek adına Genel Sekreter Ahmet Altın okudu.

MUHALEFET DEĞİL 
Altın yaptığı açıklamada, 7 Haziran seçimlerinden beri terör olaylarının arttığını ancak hükümet yetkililerinin muhalefette değil iktidarda olduğunu unutmaması ve bu sorunun çözümü için bilinçli olması gerektiğini belirtirken, “14 yıllık bir iktidarın artık muktedir olma kudretine sahip olma bilinciyle daha etkin ve daha hassas iç ve dış politikaları üretmesi gerektiğini hatırlatıyoruz” dedi.

YÜREĞİMİZ SIZLIYOR
Ülkemizde 2000 yılından bu yana terör saldırılarında en fazla can kaybının 2008 yılında yaşandığını dile getiren Altın, “O yılda dahi hayatını kaybeden personel 171, sivil vatandaş sayısı 51 olmak üzere yitirilen toplam insan sayısı 222 olmuştu. Ancak bugüne baktığımızda ise yedi aylık bir süreçte 300’ü geçen sayıda insanımız yaşamını yitirdi. Bunlar basit rakamlar değil, yüreğimiz sızlıyor” şeklinde konuştu.

POLİTİK DEĞİL

Altın, “Ülkeyi yönetenlerin sorumluluğu ağırdır lakin kendileri inatla bu sorumluluğu paylaşmak istemiyor. Bugün sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan; Bakanlar Kurulu toplantılarını yaptığı Beştepe’de neden muhalefet liderlerini toplayarak bir terör zirvesi oluşturmayı denemiyor? Böyle bir organizasyonun girişimi kendisine yakışır. Mesele artık politik bir mesele değil, ülkenin geleceğini şekillendiren bir konu halini almıştır” dedi.

ANALAR AĞLAMASIN
Altın son olarak şunları söyledi: “Artık sıvasız evlerden, yolu olmayan evlerden “Vatan Sağolsun” feryatlarını duymak istemiyoruz. Cumhurbaşkanımızın defalarca dile getirdiği gibi bir mücadele verilecekse ‘Anaların ağlamadığı bir Türkiye için’ mücadele verilmesi gerektiğine inanıyor, siyasi partilerin bu eksende her ne düşüncesi olursa olsun bir araya gelmelerini temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Ergün Vedat Güzel 28.02.2016 23:47
Teşekkürler , yüreğinize sağlık .
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑