Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Terfi istasyonu çalışmıyor, kanalizasyon dereye akıyor!

Kefken Mithatpaşa Mahallesi’ne İSU Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan terfi istasyonu çalışmıyor. İstasyona gelen kanalizasyon suları 4 saatte bir dereye boşaltılıyor. Vatandaşlar, ağır koku nedeniyle isyanda

22 Ekim 2012 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.041 kez okunmuştur

Terfi istasyonu çalışmıyor, kanalizasyon dereye akıyor!
Terfi istasyonu çalışmıyor, kanalizasyon dereye akıyor!

VATANDAŞLAR İSYANDA Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından Kefken Mithatpaşa Mahallesi’ne yaptırılan terfi istasyonuna gelen atık sular yetkililerce dereye boşaltılıyor. Çevre halkı, idarecilerin bu duyarsızlığına tepki gösteriyor. Çalışmayan terfi istasyonundaki atık su, 4 saatte bir dereye bırakılıyor. Bu da çevreye ağır koku saçıyor. Yetkililer, henüz terfi istasyonuna atık su hatlarının bağlanmadığını iddia ederken, vatandaşlar: “Terfi istasyonu neden doluyor? Kumcağız plajındaki bu atık su dört saatte bir neden dereye boşaltılıyor? Çevre halkı ağır koku içerisinde nefes alamıyor. Bir an önce bizi bu kokudan kurtarın.” diyerek isyan ediyor.
2013 MAYIS AYINA KADAR Kandıra sahillerinin turizm bölgesi ilan edilmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi Kandıra sahillerinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarına bildiğiniz gibi önceki yıllarda başlatmıştı. Cebeci, Kefken, Kurtyeri, Kerpe bölgelerinin alt yapı çalışmalarını tamamlamasıyla bu bölgelerde, terfi istasyonları kuruldu. Cebeci Arıtma Tesisi’nin 2013 nisan, mayıs aylarında tamamlanmasıyla bu bölgelere yapılan terfi istasyonları atık sularını buraya pompalayarak arıtılmış olacak. Bu şekilde Kandıra sahilleri önümüzdeki sezon pırıl pırıl plajlarına kavuşacak. Ancak bu süreçte, vatandaş, ağır kokuyu çekmeye devam edecek.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑