Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Temsilcilerden Kan'a destek

AKP Kandıra İlçe Teşkilatı'nın mahalle ve köy temsilcileri, İlçe Başkanı Cengiz Kan'ı ziyaret ederek, kongrede mevcut yönetimi destekleyeceklerinin sözünü verdi...

11 Mayıs 2009 Saat: 21:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.458 kez okunmuştur

Temsilcilerden Kan'a destek
Temsilcilerden Kan'a destek

AKP Kandıra İlçe Teşkilatı’nın mahalle ve köy temsilcileri, İlçe Başkanı Cengiz Kan’ı ziyaret ederek, kongrede mevcut yönetimi destekleyeceklerinin sözünü verdi.

 

AKP Kandıra İlçe kongresi, 5 Kasım Çarşamba günü Turan Güneş Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Kongrenin iki adaylı geçmesi bekleniyor. Bir tarafta mevcut ilçe yönetiminin belirleyeceği bir isim, diğer tarafta ise Mustafa Akkoç başkanlık için yarışacak. Kongre sürecinin başından beri eleştirilen, özelliklede delege seçimlerinde usulsüzlük yaptığı iddia edilen İlçe Başkanı Cengiz Kan, mahalle ve köy temsilcilerinin ziyaretleriyle moral buldu. Mevcut yönetimi desteklemek için ziyarete geldiklerini belirten temsilciler, bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Cengiz Kan’a teşekkür etti.

 

KAN’DAN TEŞEKKÜR

Konukları parti binasında ağırlayan ve tüm temsilcileri tek tek dinleyen İlçe Başkanı Cengiz Kan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kan şunları söyledi:”Bize verilen bu görevi layığı ile 2,5 yıldan beri yerine getirme çabası içerisindeyiz. Sizlerin gayretli çalışmasından bizde şevk aldık. İl teşkilatımız ile birlikte Kandıra ve Köylerine en güzel hizmetleri sunmaya çalıştık. Bu başarı, emeği geçen arkadaşlarımızın özverili çalışmasının meyvesidir. Tüm temsilci arkadaşlarımıza köylerindeki sorunları bize aktardıklarında yardımcı olduk. Bize düşen görevi, İl teşkilatının da desteğiyle yerine getirmeye çalıştık. Bundan dolayı tüm temsilcilerimize teşekkür ediyorum” dedi.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑