Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Tekol’un adaylığı Kandıra’ya umut oldu

AKP'den Kandıra Belediye Başkan aday adayı Muhsin Tekol'un başvurusu sırasında kalabalık bir grup da kendisine eşlik etti. Tekol, yaptığı konuşmada partinin ağabeyi olduğunu aynı zamanda erlik yapmaya da hazır olduğunu söyledi

23 Ekim 2013 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 15.068 kez okunmuştur

Tekol’un adaylığı Kandıra’ya umut oldu
Tekol’un adaylığı Kandıra’ya umut oldu

AKP'den Kandıra Belediye Başkan aday adayı olan Muhsin Tekol, başvuru dosyasını ilçe teşkilatına teslim etti. Dosya teslim töreninde diğer aday adayları Ercüment Şahin, Sedat Köse ve Kenan Seyrek, Kandıra Belediyesi eski Başkanı İsmail Genç, Kandıra Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Gödek, eski ilçe başkanı Remzi Önen, İl Özel İdare eski Müdürü Muhterem Buran, AKP kurucularından Alim Aslan, Genç Kocaeliler Derneği Başkanı Ayhan Varol,Kandıra'nın sesi Genel yayın yönetmeni Ünal Cankurt, Şemsettin Ceyhan, Kurucu il yönetim kurulu üyesi Mehmet Çoban, Mücahit Küçükcici, gençlik kolları eski başkanı Erhan Öztürk ve Ayhan Kılıç, Beylerbeyi Köyü Muhtarı Musa Yener, Ballar Köyü Muhtarı Yüksel Horos, Cengiz Tiryaki, Safalı Köyü Muhtarı Teyfik Birgin, Kurtyeri Muhtarı Erol Taşçı, il yöneticisi Recep Yıldız, Orhan Mahallesi Muhtarı Ekrem Cici, Hayrettin Olgun, Çerçilli Köyü eski Muhtarı Kemal Derin, Yılmaz Ayyıldız, Çalköy Muhtarı VeliAyhan ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.
MİTİNG HAVASINDA Kandıra'da aday adayı bolluğuna rağmen Muhsin Tekol'a gösterilen büyük destek ilçe binası önünde adeta bir miting havası yarattı. Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Muhsin Tekol, yoğun tezahüratlar eşliğinde başvurusunu yapmak için parti binasına girdi. Dosya teslimi sırasında bir konuşma yapan Tekol,“Sevgili ilçe başkanımla uzun yıllar siyaset yaptık. Gerçekten çok zor bir dönemde bana yoldaşlık yaptı. Bunu hiçbir zaman unutmadım; kendisine de zaman zaman hatırlattım. Çoğu insanın bizden kaçtığı gün bize destek oldu. Benim yanımda olsun olmasın kendisi biliyor ki değeri bende yüksektir” dedi.
HER ŞEYİN ZAMANI VAR Aday adaylığına karar verirken sokağın nabzını tuttuğunu söyleyen Tekol konuşmasına şöyle devam etti: “Sokakta en çok karşıma çıkan sorulardan biri şu arkadaşlar. Deniyor ki ‘Muhsin Başkan geç kaldın?' Her şeyin bir zamanı var demek ki. Ama ben bu dönem şunu hissettim. Bir enerji hissettim. Şimdi kendimi hazır hissettim. Onun için bugün yola çıktım. Ve hissiyatımın yanlış olmadığını gösterdiğiniz yoğun ilgiden anlıyorum. Sağolun var olun.”
BENİMLE BU İŞ OLUR Partisinin ağabeyi ve eri olduğunu vurgulayan Tekol verilecek karara bağlılığını belirterek, “Elbette insan seçilecek kişinin kendisi olmasını ister. Ben şuna inanmışım; ‘Benimle bu iş olur' diyerek yola çıkmışım. Tabi partimiz karar verecektir. Kamuoyu ve teşkilat içi yoklama yapılacaktır. O zamana kadar yarışın içinde varım. Başbakan'ımız kimi gösterirse biz onun arkasında da elele yürürüz. Ben bu partinin ağabeyiyim. Aynı zamanda da eriyim. Erlik yapmaya da hazırım. Seçilecek insan koltuğa oturana kadar tartışılmalı. Benim siyasette düşüncem hep bu olmuştur. Koltuğa oturduktan sonra bize düşen o insana yardım etmektir'' dedi.
BAYANLAR KATILDI Aday adaylık başvurusundan sonra ilçe binası önünde sevenlerinin coşkusuyla karşılanan Muhsin Tekol, siyaset ve esnaf kesiminin önde gelen isimlerinin ve sevenlerinin desteği ile adeta gövde gösterisi yaptı. Bayanların yoğun katılımı da Tekol'u sevindirdi. Tekol, başvurusunu yaptıktan sonra ilçe binası önünde ısrarla bekleyen bayanların yanına giderek tüm hepsine ayrı ayrı teşekkür etti. Sevenleri Muhsin Tekol'a ilçe merkezine kadar eşlik etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑